Leden 1, 200916 r Ani to u tohoto motoru nedává smysl. Otevřu dveře ,ale to ještě neznamená že budu startovat a někam pojedu Dneska určitě nikam
Leden 1, 200916 r Díval jsem se na Diesel fórum a o dveřích a předžhavení se tam mluví pouze v souvislosti s Felicií. U Octavky je to ve hvězdách...
Leden 1, 200916 r stejně nevěřím že to dělá octavia I TDi jak jsem psal nahoře - dveřní kontakt není propojen ničím motorovou jednotkou nebo s relé žhavením
Leden 1, 200916 r u felicie to možný je tam dveřní kontakty vedou do ř.j. motoru ale u octavie TDi ne. u aut 2001 výš (3.g.) by to bylo možný ale starší ne
Leden 1, 200916 r Tu je to napisane: :) Pre Vasa,dedek,mark,beduin Nevidím tam že je to O1 TDI Už jste to byl někdo zkusit změřit? Upraveno Leden 1, 200916 r od dědek
Leden 1, 200916 r Ja to zkoušel už dvakrát měřit přímo na svíčkách a stále stejné NIC. Na co by to tam bylo? Vždyt ten motor chytne i bez žhavení ,pokud je vpořádku na rozdíl od Feldy.
Leden 1, 200916 r Nevidím tam že je to O1 TDI Už jste to byl někdo zkusit změřit? Preto tam nie je TDI A ani KW :) LEBO DO Oc1 sa montovali aj SDI motory a ten je tiez DIESEL :p
Leden 2, 200916 r Z té fotky toho článku není jsané k jakému autu se ten popis funkce žhavení vztahuje. Tak že jako dukaz toho že Oc1 žhaví již při otevření dveří to je na nic.Podle mně to je napsáno o Feldě. Co je to za knížku? Jo a dík to jsem nevěděl že Sdi jezdí taky na naftu :smich:
Leden 2, 200916 r Zdravím vás všechny.Můžu se zeptat jakou by jste mi doporučili baterii do Škody Octavie 1.8 Turbo Elegance?V autě je klimatizace a všechno v elektrice.Takže si nejsem jistej jestli není 55Ah co tam měl původní majitel málo.Děkuji
Leden 2, 200916 r 55Ah je nějak málo nejlíp bude zajít do obchodu kde prodávají baterie mají na to tabulky a nebo ve škodovce a nebo mi pošli VIN kód auta zkusím najít co ti tam dali ve fabrice
Leden 2, 200916 r Zdravím vás všechny.Můžu se zeptat jakou by jste mi doporučili baterii do Škody Octavie 1.8 Turbo Elegance?V autě je klimatizace a všechno v elektrice.Takže si nejsem jistej jestli není 55Ah co tam měl původní majitel málo.Děkuji Dej tam 60Ah Upraveno Leden 2, 200916 r od Remus by skoda
Leden 2, 200916 r Z té fotky toho článku není jsané k jakému autu se ten popis funkce žhavení vztahuje.Tak že jako dukaz toho že Oc1 žhaví již při otevření dveří to je na nic.Podle mně to je napsáno o Feldě. Co je to za knížku? Jo a dík to jsem nevěděl že Sdi jezdí taky na naftu :smich: Tu je foto dokaz Vasa,dedek ze to je OCTAVIA 1. :palec2: :p
Leden 2, 200916 r já mám asi tři roky Vartu Blue a je to tuším jen 66 Ah asi 640 proud a naprosto bez problemu. Duležitej je startovací proud a ne kapacita.
Leden 2, 200916 r No dobře uznávám máš pravdu že to tam je napsané Asi si necháme každý tu svoji pravdu Jelikož mě to natolik zaujalo,tak jsem zavolal kamarádovi co pracuje ve Škoda servisu a informoval se na to. A dozvěděl se tohle: Má to Škoda Felicia a to ještě né každá, to neví přesně proč. Ale zpusobovalo to pry předčasné opotřebování svíček a vybíjení aku protože každé otevření dveří při studeném motoru aktivovalo předžhavení až do prvního nastartování. U Oc 1 o ničem takovém nikdy neslyšel.(A to mu je 50 let a dělá tam od vyučení tak že žádné ucho ) Jednoduchý test je podle něj otevřít pravé dveře nasednout zavřít.Rosvítit stropní lampičku a otevřít levé dveře a kdo ví kolik bere žhavení ví co udělá ta žárovička Potom zapnout klíček do polohy žhavení a sledovat tu žárovku.Mírně pohasne. A nebo měřit napětí na svíčkách tak jak jsem to dělal já. Tak že asi tak. U mé O 1 rv 2002 to nežhaví po otevření dveří
Leden 2, 200916 r sice mám audi ale je to taky 1,9 TDi a nic mi nežhaví když otevřu dvře až po zapnutí klíčku a to jsem odpojil i čidlo teploty takže auto si myslelo že je fakt kosa
Leden 2, 200916 r Mozno ze to je len pre urcite krajiny s chladnym podnebim Napripklad : Finsko,Norsko,Svedsko ATD. Alebo to je priplatkova vybava alebo od urciteho roku vyroby.
Leden 2, 200916 r Tak se podívej do té knihy co tam píšou Je to kniha" Jak na to"? z kterého je to roku?
Leden 2, 200916 r Zdarec. Mám stejnou motorizaci a z výroby mám /dle kódu z VINka/ aku 70Ah. Startovací proud 340 A.
Leden 2, 200916 r Já jsem měnil minulý týden a koupil jsem tuto http://pro-auta.inshop.cz/autobaterie/auto...Bid-TABMAG75%5D zatím max spokojenost při našich minusových teplotách točí jak čert
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.