Leden 1, 200916 r na předohrab jsem dodělával 2x na 4x4 je jinej senzor příčného a rotačního zrychlení
Leden 1, 200916 r používejte funkci HLEDAT http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=dodělání+asr
Leden 1, 200916 r Tak do tohohle fora sem samo koukal, ale cena tam neni je tam nekde 9 tisic s tvym vyjadrenim, ze jeste presne nevis Takze kolik teda? Potom co mi to ve sluzebnim aute naposledy zachranilo auto a asi i zivot uz to proste musim mit....schvalne jsem uvedl snad vsechny dulezite veci abys to mohl nacenit. Vybava Ambiente.
Leden 1, 200916 r nejsem ani škoda salón ani vrakoviště - zajdi do škodovky sekce prodej dílů a nech si to nacenit a nebo zajdi na vrakoviště nebo pohledej v inzerci
Leden 1, 200916 r Takze dily jsou levnejsi nez mi rekli v servisu. To je super! Kolik by byla cena za praci u tebe?
Leden 1, 200916 r Ve znackaci v Praze si rekli 19800 za dily + 5000 prace a rikali ze to tam narvou za den rano vuz a klicky, vecer vuz a klicky.
Leden 1, 200916 r jo jeste tvrdili, ze to museji vepsat do velkeho technicaku coz mi prijde trochu zvlastni, ale je lepsi to tam mit, kdyz to neni v koncernove dodavce
Leden 1, 200916 r jestli ti neřekli vyšší cenu protože oni prodávají nové díly a né použité a stejně ti to špatně spočítali mě to jen tak od oka vychází na cca 50 t. kč. Upraveno Leden 1, 200916 r od Vaša
Leden 1, 200916 r Takze rikas ze kdyz mam napsanou nabidku na 25kKc, tak tam mam vlitnout hned v pondeli a pozadovat montaz za tuhle cenu?
Leden 1, 200916 r VASA nemas nekde seznam vsech potrebnych dilu? Ty mi totiz nedali. Bych si to asi dokazal podle cisel poshanet mnohem levneji a potom by uz ta montaz nebyla takova darda...
Leden 1, 200916 r Já prodával vše na ESP pro 4×4 myslím za 6000-jak píšu,bylo to vše!!!!!!Koupil to jeden člen na fóru,třebas napíše,jestli to už dělal nebo ne
Leden 1, 200916 r Ten problém už řeším .Cosby mně sehnal kompletní ESP ale já mám předokolku. Jen co se zlepší počasí tak abych vydržel dopoledne venku tak na to vletím . Na mém autě je problém v tom že já musím překopat i řídící jednotku ABS mám totiž Mark 20 ale budu dávat Mark 60 a to samozřejmně i s posilovačem. Je otázkou zda budu moci použít původní brzdové trubky doufám že ano ,ale jeden nikdy neví co se ukáže.Vedení k čidlům ABS použiji původní jen to musím přepinovat ve svorkovnici na jednotce.Potom jen namontovat snimače podelného a příčného zrychlení kroužek pod volant a vypinač ESP a je snad hotovo. Kurnik na tom počitači to ale jde pěkně rychle za 5 minut je hotovo už to jen projet a vyskoušet jak to fachčí.Je to pohoda tak nevím na co vlastně čekám.
Leden 2, 200916 r Připojuji se k dotazu, jak je to s trubkama ??? Dá se to nějak "naroubovat", nebo je to na výměnu - 4x4 MK20 vs. MK60
Červen 11, 201015 r Už to niekto robil? Chcel by som sa opítať, čo všetko k tomu treba, aká diely, aké časti kabeláži... Prípadne kto to vie potom domintovať a naprogramovať. A či je to vôbec možné, domontovať ESP. není problém, sice je s tím sraní, ale výsledek stojí za to
Červen 14, 201015 r není problém, sice je s tím sraní, ale výsledek stojí za to To je dobrý, Františku...
Říjen 8, 201014 r Ahoj, dodělat ESP do 4x4 jde, ale je to podstatně náročnější, než do předopohonu, s čímž je také spojená finanční náročnost a bohužel malá dostupnost dílů, protože 4x4 s ESP moc není. Kdyby si chtěl vědět víc, pošli mi SZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.