askerfaka Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 jj aj mna by to zaujmalo, viem len ze aj vypinac musis kupit, cenu neviem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 na předohrab jsem dodělával 2x na 4x4 je jinej senzor příčného a rotačního zrychlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 VASA no a kolik to teda prijde krom tech senzoru co vsechno se musi jeste poridit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 používejte funkci HLEDAT http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=dodělání+asr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Tak do tohohle fora sem samo koukal, ale cena tam neni je tam nekde 9 tisic s tvym vyjadrenim, ze jeste presne nevis Takze kolik teda? Potom co mi to ve sluzebnim aute naposledy zachranilo auto a asi i zivot uz to proste musim mit....schvalne jsem uvedl snad vsechny dulezite veci abys to mohl nacenit. Vybava Ambiente. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 nejsem ani škoda salón ani vrakoviště - zajdi do škodovky sekce prodej dílů a nech si to nacenit a nebo zajdi na vrakoviště nebo pohledej v inzerci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 ceny co jsem uvedl jsou orientační za kolik se tyto díly +- pohybují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Takze dily jsou levnejsi nez mi rekli v servisu. To je super! Kolik by byla cena za praci u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 TO CIJOML : tak na kolik vyjdou tejda díly na 4x4 ??? díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ve znackaci v Praze si rekli 19800 za dily + 5000 prace a rikali ze to tam narvou za den rano vuz a klicky, vecer vuz a klicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 jo jeste tvrdili, ze to museji vepsat do velkeho technicaku coz mi prijde trochu zvlastni, ale je lepsi to tam mit, kdyz to neni v koncernove dodavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 (editace) jestli ti neřekli vyšší cenu protože oni prodávají nové díly a né použité a stejně ti to špatně spočítali mě to jen tak od oka vychází na cca 50 t. kč. Editováno: 1. leden 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Takze rikas ze kdyz mam napsanou nabidku na 25kKc, tak tam mam vlitnout hned v pondeli a pozadovat montaz za tuhle cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 jen esp stojí cca 17 t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 VASA nemas nekde seznam vsech potrebnych dilu? Ty mi totiz nedali. Bych si to asi dokazal podle cisel poshanet mnohem levneji a potom by uz ta montaz nebyla takova darda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Já prodával vše na ESP pro 4×4 myslím za 6000-jak píšu,bylo to vše!!!!!!Koupil to jeden člen na fóru,třebas napíše,jestli to už dělal nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Hmm tak to koupim take Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ten problém už řeším .Cosby mně sehnal kompletní ESP ale já mám předokolku. Jen co se zlepší počasí tak abych vydržel dopoledne venku tak na to vletím . Na mém autě je problém v tom že já musím překopat i řídící jednotku ABS mám totiž Mark 20 ale budu dávat Mark 60 a to samozřejmně i s posilovačem. Je otázkou zda budu moci použít původní brzdové trubky doufám že ano ,ale jeden nikdy neví co se ukáže.Vedení k čidlům ABS použiji původní jen to musím přepinovat ve svorkovnici na jednotce.Potom jen namontovat snimače podelného a příčného zrychlení kroužek pod volant a vypinač ESP a je snad hotovo. Kurnik na tom počitači to ale jde pěkně rychle za 5 minut je hotovo už to jen projet a vyskoušet jak to fachčí.Je to pohoda tak nevím na co vlastně čekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 a mas to i s ridici jednotkou etc? Cosby: sezen mi ty dily take Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Připojuji se k dotazu, jak je to s trubkama ??? Dá se to nějak "naroubovat", nebo je to na výměnu - 4x4 MK20 vs. MK60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Už to niekto robil? Chcel by som sa opítať, čo všetko k tomu treba, aká diely, aké časti kabeláži... Prípadne kto to vie potom domintovať a naprogramovať. A či je to vôbec možné, domontovať ESP. není problém, sice je s tím sraní, ale výsledek stojí za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 priste zkus hledat sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 není problém, sice je s tím sraní, ale výsledek stojí za to To je dobrý, Františku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekM Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Ahoj, dodělat ESP do 4x4 jde, ale je to podstatně náročnější, než do předopohonu, s čímž je také spojená finanční náročnost a bohužel malá dostupnost dílů, protože 4x4 s ESP moc není. Kdyby si chtěl vědět víc, pošli mi SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 nechápu odpověd na 3 roky staré téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.