stihacka Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 vstřiky to nezachránípodle mě je 1,8 20V ten nejhorší motor co se do octavek dával, takže prodej toho auta bych zvolil jako první krok Asi ses trochu přehlíd, ale tady jde o 2,0 Jinak vstřiky pomůžou u dieslů a ne u benzínu a to ještě atmosférickýho, tam výměnou vstřiků dosáhneš tak možná zbytečně bohatý směsi a vyšší spotřeby, měnit vstřiky se vyplatí až u větších úprav kde to origo nestíhaj krmit. Jestli chceš tak jak jsem ti psal, otevřenej filtr, čip a výfuk, nic jinýho s tím bez větších zásahů neuděláš...ale i tak určitě poznáš rozdíl... Odhadem by se z toho dalo vydolovat tak 95kW, jestli je motor v dobrý kondici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 jsem se přehlidl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Pokud by si tam fakt chtěl narvat 1,8T tak by ti možná mohl poradit MartinRS - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25110 Holt mas tahouna, ne zavodni motor;). Je to takovy benzinovy traktor.....taha, da se tocit, ale moc tezkopadny:) Špičková charakteristika tohoto motůrku, jsem pyšnej že ho mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Pokud by si tam fakt chtěl narvat 1,8T tak by ti možná mohl poradit MartinRS - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25110Holt mas tahouna, ne zavodni motor;). Je to takovy benzinovy traktor.....taha, da se tocit, ale moc tezkopadny:) Špičková charakteristika tohoto motůrku, jsem pyšnej že ho mám. Charakterizovano dle vlastnich zkusenosti - mam jej take:) ( AQY ). Mne tech 85kW staci....pokud se roztahne, docela jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Ahoj mam octavii 2,0i 85kw chtěl bych zvednout vykon tak na 100-110kw prosim o rady jak nato. Diky moc. RE: Na to rovnou zapomen, a kup poradny 1,8T kdyz chces vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 (editace) na druhou stranu to auto podle me taky musi jet...ja mam ten nejhorsi motor co se do oktavek daval 1.8 20V, jak tady nekdo napsal, s chipem a filtrem, a nemuzu si na nic stezovat, dej chip, filtr, vejfuk a vono to taky poleti....t Editováno: 10. Září 2007, autor: nity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 vstřiky to nezachránípodle mě je 1,8 20V ten nejhorší motor co se do octavek dával, takže prodej toho auta bych zvolil jako první krok Asi ses trochu přehlíd, ale tady jde o 2,0 Jinak vstřiky pomůžou u dieslů a ne u benzínu a to ještě atmosférickýho, tam výměnou vstřiků dosáhneš tak možná zbytečně bohatý směsi a vyšší spotřeby, měnit vstřiky se vyplatí až u větších úprav kde to origo nestíhaj krmit. Jestli chceš tak jak jsem ti psal, otevřenej filtr, čip a výfuk, nic jinýho s tím bez větších zásahů neuděláš...ale i tak určitě poznáš rozdíl... Odhadem by se z toho dalo vydolovat tak 95kW, jestli je motor v dobrý kondici. Hele a nemá náhodou 2,0 těch kw víc? Vždyť já mám 1.8 20V a mám 92kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Pokud by si tam fakt chtěl narvat 1,8T tak by ti možná mohl poradit MartinRS - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25110Holt mas tahouna, ne zavodni motor;). Je to takovy benzinovy traktor.....taha, da se tocit, ale moc tezkopadny:) Špičková charakteristika tohoto motůrku, jsem pyšnej že ho mám. Moje řeč!!! Podle mně je to nejlepší benzínový motor na na normální ježdění,Žádná raketa,ale tahoun,A když je v LPG! lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 na druhou stranu to auto podle me taky musi jet...ja mam ten nejhorsi motor co se do oktavek daval 1.8 20V, jak tady nekdo napsal, s chipem a filtrem, a nemuzu si na nic stezovat, dej chip, filtr, vejfuk a vono to taky poleti....t taktak já mám to samé i s těma samíma ůpravama co tady kolega píše a je to perfektní,akorát malinko větší spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micca Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Hele a nemá náhodou 2,0 těch kw víc? Vždyť já mám 1.8 20V a mám 92kw. Má skutečně 85 kw.Nicméně zabírá dobře od spodku a když ho nehoníš má i na svůj obsah dobrou spotřebu.I když je to stará koncepce nahradil právě ten 1.8 20v. Kombinace 2.0l a LPG. je jedinečná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 vstřiky to nezachránípodle mě je 1,8 20V ten nejhorší motor co se do octavek dával, takže prodej toho auta bych zvolil jako první krok Asi ses trochu přehlíd, ale tady jde o 2,0 Jinak vstřiky pomůžou u dieslů a ne u benzínu a to ještě atmosférickýho, tam výměnou vstřiků dosáhneš tak možná zbytečně bohatý směsi a vyšší spotřeby, měnit vstřiky se vyplatí až u větších úprav kde to origo nestíhaj krmit. Jestli chceš tak jak jsem ti psal, otevřenej filtr, čip a výfuk, nic jinýho s tím bez větších zásahů neuděláš...ale i tak určitě poznáš rozdíl... Odhadem by se z toho dalo vydolovat tak 95kW, jestli je motor v dobrý kondici. Hele a nemá náhodou 2,0 těch kw víc? Vždyť já mám 1.8 20V a mám 92kw. 1,8 20V je jak už z označení plyne 20Ventil a je taky podle toho točivější a díky tomu má vyšší výkon, 2,0 je 8Ventil a díky tomu je to takovej traktor, kterej táhne odspoda, ale zas se moc netočí. Každej z nich má něco do sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 ano ano, je to tak.....je tam jen jeden rozdil...na dvoulitra platis povinny ruceni vetsi nez na 1.8 20V.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 ano ano, je to tak.....je tam jen jeden rozdil...na dvoulitra platis povinny ruceni vetsi nez na 1.8 20V.... To je taky pravda, ale snad nejsme socky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Pokud by si tam fakt chtěl narvat 1,8T tak by ti možná mohl poradit MartinRS - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25110Holt mas tahouna, ne zavodni motor;). Je to takovy benzinovy traktor.....taha, da se tocit, ale moc tezkopadny:) Špičková charakteristika tohoto motůrku, jsem pyšnej že ho mám. Moje řeč!!! Podle mně je to nejlepší benzínový motor na na normální ježdění,Žádná raketa,ale tahoun,A když je v LPG! lol Na to zapomen, nejlepsi benzin v octuli jak je vseobecne znamo je 1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 pridaj turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 pridaj turbo Kdybys trošku koukal tak to už se zavrhovalo v některým z předešlejch příspěvků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Na to zapomen, nejlepsi benzin v octuli jak je vseobecne znamo je 1,8T Bavime se o atmosferach. Stihaci nech tentokrate pomlci:o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj mam octavii 2,0i 85kw chtěl bych zvednout vykon tak na 100-110kw prosim o rady jak nato. Diky moc. Čau chci se jen zeptat jak si dopadl zkoušel si toho 2.0 chipovat nebo kašleš na to jen chci zjistit víc informací protože se chci taky dotoho pustit ke konci roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERESOS Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ahoj mam octavii 2,0i 85kw chtěl bych zvednout vykon tak na 100-110kw prosim o rady jak nato. Diky moc. Čau chci se jen zeptat jak si dopadl zkoušel si toho 2.0 chipovat nebo kašleš na to jen chci zjistit víc informací protože se chci taky dotoho pustit ke konci roku O čipovani sem rozmyšlel ale 92KW je dost malo za tolik peněs tak ze prodam a koupim nejake to 1,8T + cip pak to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 pridaj turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Pokud by si tam fakt chtěl narvat 1,8T tak by ti možná mohl poradit MartinRS - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25110Holt mas tahouna, ne zavodni motor;). Je to takovy benzinovy traktor.....taha, da se tocit, ale moc tezkopadny:) Špičková charakteristika tohoto motůrku, jsem pyšnej že ho mám. Moje řeč!!! Podle mně je to nejlepší benzínový motor na na normální ježdění,Žádná raketa,ale tahoun,A když je v LPG! lol Moje řeč!!!! Super auto v plynu!!! Spotřeba 10litru plynu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JurajTDI Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat na nějakou alternativu zvětšení výkonu, co je nejlepší a jak moc to ovlivní životnost a udržbu auta. děkuji předem za všechny odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Zdravim všechny, chtěl bych se zeptat na nějakou alternativu zvětšení výkonu, co je nejlepší a jak moc to ovlivní životnost a udržbu auta. děkuji předem za všechny odpovědi. zalezi jak moc chces investovat,tak normal primy kit sani+vyfuk,nejaka uprava soft,to je asi nejjednodusi co jde samozrejme narust vykonu nebude brutalni a ve vyssich otackach to poznas a pude lip od spodu aspon podle mych zkusenosti s fabii 1,4 16v 74kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Tenhle motor neni moc dobrej na cipovani, co se tyce pomeru cena/vykon. Vubec vykon u atmosferickych motoru se zveda obtizneji. O upravach tohodle motoru se tu uz psalo...tak cti nez napises... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Dej na blok tohle na to nasad KKK K04/K03 turbo slad to a maš pár dalších koníků navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.