foxdivemaster Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 cau nevite jaky ma mit okta odber v klidu?ma eleganci v nafte.mam odber v klidu pul amperu a kamos rikal ze je to strasne moc,mam problem s baterii tak patram co je spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 500mA (1/2 A) je strašně moc mělo by to být cca 20mA = 0,02A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 herdek toz nevim co to muze zrat,schvalne sme merili aj odber u toho kamosa a ten mel 0,36A tak sem nad tim mavl rukou sem myslel ze je to v poho mam vetsi vybavu tak sem to prikladal tomu,jak to nejlip diagnostikovat?odpojovat pojistku po pojistce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) začni rádiem pak často zůstane vyset komfortka nebo dveřní jednotka/y nezapomen i pojistky na relé boxu, je tam pojistka pro napájení sv 30 pro dveře Editováno: 4. leden 2009, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 No, taky sem nedavno kupoval novou baxnu a zjistoval esi je spatna starim a nebo esi neco nema velkej odber. Takze jsem zjistil ze auto bere v klidu a kdyz je zamceny cca 40mA(0.04A). ale pul ampery je uz strasne moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h-power Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Pol ampéra je moc. Mal som podobný problém - predvčerom sme to riešili. Podobná zostava: O1 Combi 4X4 TDI. Tiež to v kľude bralo 0,5 A. Niečo bolo s dverovým spínačom. Aj keď bolo svetlo v interiéri vypnuté, stále to bolo tých 0,5 A. Rozobralo sa to, očistilo a teraz to má spotrebu v kľude 0,03 A, keď je auto zamknuté kľúčm a 0,05 A, keď je aktivovaný alarm - oba údaje vrátane rádia. Pri meraní spotreby treba po zatvorení auta počkať cca 30-40 sekúnd, aby RJ po vyhodnotení stavu snímačov prešla do režimu s nízkou spotrebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 nedávno jsem měřil můj odběr....26 mA....i s rádiem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maerin Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Ahojte ja som mal nedavno problem s odberom v klude na 1,8 Turbo 0,5 až 0,7 Ampera kamarat na TDI mal do 20 miliamper tak som patral a zistil som že bol vadný legler v alternatore a riadiačka klimy klima nefungovala a kontrolka dobiania vobec nesietila po oprave už mam aj ja odber kolo 20 až 30 miliamper a klima ide a kontrolka dobijania funguje tak ako ma hadam vam to pomože. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Mám podobný problém. Môžete mi prosím povedať postup merania prúdu. Kde a ako? Vďaka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jj špatnej altík bere cca 0,7A taky jsem to nedávno jednomu řešil odpoj mínus pól a ten pak spoj přes ampérmetr s pólem daterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lackoslav Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jj špatnej altík bere cca 0,7A taky jsem to nedávno jednomu řešilodpoj mínus pól a ten pak spoj přes ampérmetr s pólem daterie Ďakujem. Zistím výsledok a podelím sa s ním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.