Přejít na obsah

obber proudu


foxdivemaster

Doporučené příspěvky

Pol ampéra je moc. Mal som podobný problém - predvčerom sme to riešili. Podobná zostava: O1 Combi 4X4 TDI. Tiež to v kľude bralo 0,5 A. Niečo bolo s dverovým spínačom. Aj keď bolo svetlo v interiéri vypnuté, stále to bolo tých 0,5 A. Rozobralo sa to, očistilo a teraz to má spotrebu v kľude 0,03 A, keď je auto zamknuté kľúčm a 0,05 A, keď je aktivovaný alarm - oba údaje vrátane rádia. Pri meraní spotreby treba po zatvorení auta počkať cca 30-40 sekúnd, aby RJ po vyhodnotení stavu snímačov prešla do režimu s nízkou spotrebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte ja som mal nedavno problem s odberom v klude na 1,8 Turbo 0,5 až 0,7 Ampera kamarat na TDI mal do 20 miliamper tak som patral a zistil som že bol vadný legler v alternatore a riadiačka klimy klima nefungovala a kontrolka dobiania vobec nesietila po oprave už mam aj ja odber kolo 20 až 30 miliamper a klima ide a kontrolka dobijania funguje tak ako ma hadam vam to pomože.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...