cosby Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Dnes Testováno na Passatu 2006 s podobným vásledkem jako Vaša.Takže žadné předžhavování po otevření dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 čemu se směješ, je to vážný !Poslední dobou mám už ale i vážný podezření, že by s tím mohla trochu svižnějc zatočit baterka. No 4 roky jsou 4 roky. máš pořád původní? já už mám druhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak až pojedu na Jarov k tomu známýmu,tak mu řeknu at mi to tam z manuálu ze kterýho jsem to četl o tom žhavení okopíruje a šoupnu to sem.......Fakt to tam o tom žhavení tak stálo.....Určitě bych si to jen tak nevymyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 žhavil 1,9D ve felicii. ve schématech je i vedení ze dveří do motorovky ale jak jsem psal předtím u Octavie I do r.v. 2001 to není fyzicky možné protože enní žádné spojení mezi dveřmi/komfortkou a motorovkou / žhavícím relé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattyy Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Mám Passata 2,0 TDi.Otevřu,sednu,zapnu klíč,žhaví cca do 5 sek.(při -8) a startne nadrc(neudělá snad ani otáčku) Taky mam pastiku, zhavim cca 3 sec a tez na drc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Dnes jsem se na to zaměřil a je to opravdu i v době největších mrazů během dvou sekund takže fakt pohoda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.