Leden 8, 200916 r tady na tom odkazu najdeš návod jak tu vložku zámku vyndat dle etky se da dokoupit nahradní díl: a koupit přímo v autorizovanym servisu nebo třeba zde
Leden 8, 200916 r Podle toho nákresu si nejsem jistý,že to je ono.Píšou,že to je sada na opravu vložky.a ta je v pořádku.Poškozená je ta krytka Upraveno Leden 8, 200916 r od Standis necituj příspěvky
Leden 8, 200916 r Ten zamok je K.O.Otvorim to klucom FAB od bytu. VYMEN HO za novy zamok. Ten pliesok nedostat kupit samostatne. Daj tam ZASLEPKU .
Leden 8, 200916 r Ahojte.Vykradli mi auto a při vniknutí zloděj urval ten stříbrný plíšek, co je vidět na klice.Je tam asi jen na ochranu zámku před zanesením, ale chtěl bych to mít v pořádku.zámek funguje normálně.Jak to opravvit?Resp.-co vyměnit.Je to spolujezdcova strana ,centrál bez dálky.Díky moc ALE TA FOTKA JE ZAMOK LAVE PREDNE DVERE- VODICOVE!!! :)
Leden 8, 200916 r ALE TA FOTKA JE ZAMOK LAVE PREDNE DVERE- VODICOVE!!! :) Jo,použil jsem fotku odtud ,od chudáka,kterého potkalo stejné neštěstí-)) Jsem si to myslel,že to není to co potřebuju.nějaký jiný nápad?Asi koupím zámek a nechám ho převložkovat,že?
Leden 8, 200916 r Vyndej tu vložku, zlom ten konec, který se zasouvá do mechanismu odemykání a zamykání, zašroubuj tam zpět tu vložku a použij plastovou záslepku bez otvoru... Takhle jsme to udělali na naší předchozí fábii, když jsme dodělávali dálku... Odlomením té packy zamezíš odemknutí auta šroubovákem.
Leden 8, 200916 r Vyndej tu vložku, zlom ten konec, který se zasouvá do mechanismu odemykání a zamykání, zašroubuj tam zpět tu vložku a použij plastovou záslepku bez otvoru... Takhle jsme to udělali na naší předchozí fábii, když jsme dodělávali dálku... Odlomením té packy zamezíš odemknutí auta šroubovákem. Hm,to je taky řešení-dodělat dálku.Co je k tomu třeba?
Leden 8, 200916 r Dása všeličo ale toto je asi najjednoduchšie: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/...vladanim-fabia/ Alebo bez dialkového a ovládať nejakým alarmom. Upraveno Leden 8, 200916 r od vikino1
Leden 8, 200916 r Dása všeličo ale toto je asi najjednoduchšie: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/...vladanim-fabia/ Alebo bez dialkového a ovládať nejakým alarmom. Dík,už jsem koukal na Jablotron,ale kdybych to dělal,tak na ovládíní v klíči.Nemáš ponětí na kolik to vyjde?Bude nutná i konfortka? Upraveno Leden 8, 200916 r od diddi
Leden 9, 200916 r Naj riesenie pre teba 2v1 central +alarm a D.O. v kluci http: //www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/autoalarmy/27-portman/autoalarm-ts-100-key-new/
Březen 16, 200916 r Dnes som do fabki montoval dialkove z vystrelovackou a po zapojeni sa mi soferove dvere opat zamknu.Moze byt problem v mikrospinaci?Odomknu sa aj po uamknuti vnutornym tlacitkom.Poradte mi nejake riesenie.
Březen 21, 200916 r Cau ja mel taky takovy problem.Me to delal svazek kabelu co jde ze dveri do auta byly tam blbe kontakty tak to strikni kontaktolem a uvidis.Ale nejdriv si to nech napichnout na vag abys mel jistotu ze to neni ten mikrospinac ve dverich.Ja koupil cely zamek a ted mi lezi doma,vymenily jsme ho a zamykalo se cele auto jen dvere u ridice ne a byl to ten svazek kabelu,tak to zkus.
Březen 21, 200916 r ja mam ten mikrospinac zly, nesignalizuje mi otvorene dvere, takze si auto stale mysli ze su zatvorene a VAG nic neukazuje...
Březen 25, 200916 r Tak nech udelat ten spinac a uvidis,ale podivej se i na ty kabely v tech dverich,abys nevyhodil penize.
Duben 19, 200916 r Ahoj VAG pozná který dveře blbnou, nepzná co přesně kabely nebo zámek. Mě blnuly zadní a přední levý u combi. V servisu to napíchnul a na monitoru jsme potom kontrolovali jednotlivý dveře. Otevřeno, zavřeno, zamčeno a save. Na zadních byl pořád save a na otevření nereagovali a přední nereagovali vůbec. Nerozsvítilose světlo v interiéru, nefungovalo taky pípání při rozsvícených světlech, blokovalo se otevření pátých dveří protože to včechno vyhodnocuje intriérová řídící jednotka. Jo u zadních to taky dělao to že při zamčení zevnitř se samovolně odemkly. Tak jsem to rozhodil celé dveře a hledal na předních byl rozlomenej mikrospínač v zámku a na zdním byl studeňák uvnitř na tišťáku. V servisu děsili s cenou za zámek mezi 3800 - 4500 Kč + práce myslím že když mi dělali stahovačku tak to stálo celý rozebrat a dát dohromady kolem 1500 Kč. Takže mě ten můj den ušetřil kolem 12 000 za opravu. Pokud jsi šikovnej nech si to zkontrolovat u někoho na VAGU a potom oprav sám. Teda pokud nejsi úplné nemeho. Nic proti nikomu. Na fóru taky jsou návody jak a co a kde sehnat mikrospínač. Myslím že se ten příspěvek menuje MIKROSPÍNAČ V ZÁMKU. Hezký den.
Prosinec 9, 201014 r Zdravím , kolegové Vyskytl se mi na mém krásném voze následující problém : nelze zamknout dveře u řidiče . Klíč jde vsunout do zámku bez odporu , klíčem ve vložce lze otočit ( byť ne již tak hladce jako u nového vozu ) do obou krajních poloh . Zaráží mne však , že nelze zamknout ani zevnitř , prostě nelze zatlačit pojistku . Takže mám dotaz : Výměna celého mechanismu zámku , nebo to mohlo jen někde vyskočit , vypadnout , nebo se jinak překotit ? Ptám se proto , abych ( když už to stejně budu muset rozebrat ) měl připravený nový zámek a nelezl do toho 2 a vícekrát ? Má s tím někdo zkušenost ? Předem děkuji za odpovědi PS: Zámek bez centrálu , prostě jsem jednou odemkl a už nezamkl ... Upraveno Prosinec 9, 201014 r od Zkrat
Prosinec 10, 201014 r Taky jsem opravoval takto zaseklý zámek - hlavně se nesnaž násilím zamáčknout ten čudlík - uvnitř zámku máš totiž vyskočené takové malé táhlo a tím násilím se ti povede ulomit na vybavovacím kolečku pár zubů - to se povedlo mě. Takže jsem musel to ozubené kolečko vyměnit.
Prosinec 11, 201014 r Opět zdravím Tak problém je vyřešen . Je to divné , ale po deseti a něco letech stáří auta se prostě " rozpadla " vložka ( lépe řečeno její " vnitřnosti " ) . Posledních cca 5 let jezdím jako kurýr , zamykám a odmykám tak 40krát denně , takže se asi není co divit ..... Vzhledem k tomu , že nemám potřebné nářadí rozhodl jsem se navštívit autorizovaný servis , protože jsem po několika zkušenostech přestal věřit neautorizovaným garážovkám v okolí mého bydliště . Inu zamířil jsem do Auto Libuš . A byl jsem velice překvapen . Podotýkám , že mile . Vúbec jsem netušil , že tento servis je vlastně pracoviště odborné výchovy učňů a že v pátek 10.12. už prakticky jenom uklízí a nefungují . Nicméně se mne ujal pan mistr z klempírny a za asistence tří zvídavých hochů vložku vymontoval , aby vzápětí zjistil , že odešla do země věčných lovišť . A že prý když si seženu novou , tak mi ji hned namontují ( sami ji skladem nemají a nejbližší dealer ND také ne ) . Tak jsem odjel shánět vložku . Dealer kam jezdím již dlouho pro ND a jsem velmi spokojen ( až do pátku ) mi nabídl sadu vložek ( LP , PP a spínací skříňka ) za cca 2800 Kč vč DPH . Vzhledem k tomu , že potřebuji jen LP vložku se mi zdálo zbytečné kupovat celou sadu a vydal jsem se na cestu . Už jsem uvažoval o vrakovišti ( stále jsem křižoval Prahu , v autě několik zásilek ... ) a pak mne napadlo zastavit se u nějakého dealera Škoda Auto , tam přece musí mít v zásobě originální díly pro svůj servis . Vzhledem k tomu , že jsem právě přijížděl k Intersparu po Kutnohorské , řekl jsem si , že se zastavím v Tukasu . Vložky na skladě byly , alejenom pravé . Velice ochotná paní u prodeje ND mi nabídla , že ji objedná k dalšímu závozu ze Škodovky , který bude mezi 16 a17 hod odpoledne . A že mi ji chlapci v servisu hned jak přijedu namontují . Cena vložky cca 2000 Kč , odhadovaná doba práce 1,5-2 hodiny . Souhlasil jsem a v duchu počítal . Nakonec jsem souhlasil , nechal na sebe kontakt a odjel za prací . V 16:15 přišla SMS , že díl je na místě . Trvalo mi cca 45 minut , než jsem tam dorazil . Sepsali jsme předání s odhadovanou cenou opravy 3000 Kč . Auto jsem předal a vyrazil nakupovat a na pozdní oběd do hyprmarketu naproti s tím , že mám cca 2 hodiny času . V 18:05 ( takže za hodinu ) dorazila SMS , že zakázka je ukončena a vozidlo k vyzvednutí . Ale nejvíce mne překvapila cena 1925 Kč za celou opravu . Asi jsem při předávce moc nevnímal technika , ale vzhledem k tomu , že auto je starší než 10 let jsem měl 30% slevu na ND a 10% na práci . Takže spokojenost nejvyšší . Nechci ( možná to tak vypadá ) někomu dělat reklamu , ale zase mi nedalo se s o dobrou zkušenost nepodělit .
Prosinec 17, 201014 r V Ostravě v Tescu za Makrem nová vložka zámku s předěláním tak aby fungoval vlastní klíč to je za 1000.- Z Prahy trochu z ruky ale lidem z okolí se může hodit...
Březen 2, 201114 r ahoj všem mám fábku rv 00 dnes jedu do práce a chci zamknout a otočím klíčkem a nic čudlíky nezajely.. a bylo odemčeno.. tak jdu ke spolujezdci a v pohodě.. co s tím bude? jde to nějak opravit sundat tapecírung a podívat se na to? máte někdo s tím zkušenosti? díky za rady
Březen 2, 201114 r zkoušel jsi s tím klíčem v zámku trochu pomlet doprava-doleva? ale asi ti nezbude nic jinýho, než to rozdělat. ještě můžeš zkusit vytáhnout vložku zámku (lze bez demontáže tapecu) a zkusit zamknout šroubovákem v zámku. tím vyloučíš vložku. pak jedině tapec dolů, vnitřní plech ze dveří dolů a zámek ven.
Březen 2, 201114 r nezkoušel jsem zatímnic. jen prostě doleva a doprava klíčem a nic to nedělá.. tak hrozně jako lehce to jde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.