janabi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ahojky, měnili jsme řídící jednotku ve dveřích řidiče a teď nekomunikují ostatní dveře na dálkový a nejde ovládání oken z panelu od řidiče. Poradí někdo, v čem by mohl být problém? ŘJ jednotka by měla být správná, je kupovaná podle č. motorku. Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 podle mě není správná jakej máš rok? jakou jednotku (označení) ti prodali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janabi Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jj, určitě máš pravdu, r.v. mám 98, číslo komfortky1 U4959801B a teď jsme si všimli, že poslali D, i když na faktuře je B, co jsem chtěla. ...to bude určitě ten problém...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Mam ten samy problem, menil jsem paty dvere, mam rok 97 a ty dvere jsou z anglicky octavky rv 99, takze mam jen vymenit rj z tech starych dveri? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 pátý dveře nemají jednotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 jj už jsem na to taky přišel... v čem to tedy může být? když jsem tam měl staré dveře tak vše bylo ok, dám nový a najednou to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 jj už jsem na to taky přišel... v čem to tedy může být? když jsem tam měl staré dveře tak vše bylo ok, dám nový a najednou to nejde... Prehod stary(POVODNY) motorcek centr.zamykania . :) Ak nejde tak uz len Kable -zle zapojene,odhnite . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ten sem přehodil, kvuli zamku... zkusim jeste ty kabely... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 prosím poradte ke´d sa mi zámok zamkne tak akoby len na polovicu a tiež sa neodomkne. Keď rozpojím kontakt na motorčeku sťahovania okna potom sa zavrie raz centrál riadne. Po odomknutí to opäť nejde, myslím jedne dvere a to spolujazdcové. čím to môže byť že sa nedajú zamknúť DO ale po rozpojení kontaktu sa zamknú a potom opäť nejdú. ďakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.