Únor 28, 200916 r tak mě se třeba nelíbila 2 a 4 Iveta byla podle mě nejhezčí a je moc dobře, že vyhrála velká gratulace!!!
Březen 1, 200916 r také gratuluji, pěkná holčina to je, ale já to přála č.10 Ale zase víme proč vyhrála
Březen 1, 200916 r Tak a ted bys mel kazdemu, kdo poslal hlas, dat na svoji segru cislo mobilu A muzes zacit u me
Březen 1, 200916 r Těch seznamovaču bude asi vic,vid? Ale neboj...ona za chvilku na nikoho nebude mít čas Hele neznáš Jakuba Bystřického? Měl by to být Tvůj kolega.Chodí k nám do fitka
Březen 1, 200916 r Mne se libily vsechny ! Pluto: congratulations MichalF: že by nám tím Michal něco naznačoval
Březen 1, 200916 r Já si na blondsky a kozaté taky nepotrpím, už ne, ale z těch co tam byly mě jako jediná, nebo jedna z mála, zaujala...
Březen 1, 200916 r Ale někde jsem četl že i když holkám neni moc roku tak hodně z nich prodělali plastické operace.Víte něco o tom?
Březen 1, 200916 r Rooomario: nevím jestli bych tomu věřil, ale pokud to jsou trochu profi-modelky, pak by to bylo možné, ovšem pak ta soutěž ztrácí smysl. Protože jsem si naivně myslel, že to jsou normální holky, co chodí do kanclu a starají se o sebe a své tělo a ne někdo kdo se tím živí Příště by to měl Pletýnka (Zapletal) přejmenovat na Miss českých modelek
Březen 1, 200916 r Rooomario: nevím jestli bych tomu věřil, ale pokud to jsou trochu profi-modelky, pak by to bylo možné, ovšem pak ta soutěž ztrácí smysl.Protože jsem si naivně myslel, že to jsou normální holky, co chodí do kanclu a starají se o sebe a své tělo a ne někdo kdo se tím živí Příště by to měl Pletýnka (Zapletal) přejmenovat na Miss českých modelek Máro, tohle byla konkurence Miss ČR její prezidentka je Michaela Maláčová, nikoliv Zapletal co sem koukal, tak minimálně dvě tam včera měly uměly prsa, nic moc pohled
Březen 1, 200916 r Autor Všem za segru děkuji za podporu. Jink doplním, že segra neabsolvovala žádnou plastiku a Česká MISS není Zapletalovo, ale Maláčové. Zapletal má MISS České republiky :-)
Březen 1, 200916 r No ty bláho, tak to velká gratulace. To se nestává často, že by měl člověk MISS "takhle ve svém okolí"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.