abado Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak sem tam zkusil neco dat na jaro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Taky jsem přidal jarní fotku http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1072337 Editováno: 27. Květen 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 dastax: paráda .. tobě konkurovat, to aby šel člověk na nějakou školu focení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Souhlasím s Viktorem,ta jarní fotka je nádherná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Luxusnííí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Pekna fotka, ale nekdy mam dojem, ze jsou ty fotky uz moc "prephotoshopovany" a pusobi moc umele.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Díky za chválu :-) upravený v photoshopu je to během 2 minut, více nebylo potřeba. Stačilo vpodstatě jen vyrovnat světlosti - aby bylo na fotce vidět dobře jak nebe, tak spodek (normálně když člověk fotí proti slunci, tak bude mít buď spodek světlej a nebe nekoukatelně bílý nebo nebe OK a spodek nekoukatelně tmavej) ... stačilo to spojit a pak už to vpodstatě bylo, jen drobnosti Taky mi trvalo skoro 2 měsíce najít hezký místo a hezký světlo po ránu a ono se naskytlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 (editace) Tak když už jsem se s tím dělal, tak vám to ukážu taky. Zkusil jsem fotku znova upravit a postup jsem zaznamenával.....zde máte jak to probíhalo http://www.komarek.me/foto/rs/postup_uprav/ Opravdu pár chvilek a fotka byla upravená Editováno: 2. Červen 2009, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 krásný fotky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Proč je to přesunuté?? a Jaké jsou ty výsledky ze zimy..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Tak když už jsem se s tím dělal, tak vám to ukážu taky. Zkusil jsem fotku znova upravit a postup jsem zaznamenával.....zde máte jak to probíhalo http://www.komarek.me/foto/rs/postup_uprav/ Opravdu pár chvilek a fotka byla upravená Super foto Dastax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Nějak to koukám všechno usnulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Tak jsem dneska dodal jarni fotku z archivu... Nebude vadit, ze mam na kazde fotce jine auto? Prepdokladam, ze by mi letni fotka s touhle alfou neprosla, ze????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Koukam, cely tema je nejaky ospaly.. co se deje??? Mate strach ze prohrajete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 bude kalendář na rok 2010? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 njn, spí to tady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 njn, spí to tady.. Tak by mohl aspon Vorlajz neco napsat.. co a jak..nejde mi o tu "padsatku" ale spiseo to..ze clovek se snazi udelat i nejaku fotku sem ..ale zbytecne... stacilo by napsat : chlapy sorry nestiham... ale neni to tu prvni dotaz co se to tu stim deje..a bez odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Proč mu nenapíšete sz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Proč mu nenapíšete sz? psala,odpověd žádná..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Co s ním s chlapem jedním, vzít za pačesy a dotáhnout Já vím, to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Vsem se omlouvam! Ted uz bude vic casu! Udelame soutez za 09. Kazdy da 1 fotku a kalendar bude! Doufam,ze do toho pujdete se mnou?! A fakt sry! Mel js hafo prace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanvcom Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 A kde je tedy nejake pokracovani??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 zalozim nove vlakno,do ktereho se budou vkladat fotky...podrobnosti budou tam! diky vsem za trpelivost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 a co těch 50kč co se posílalo ? to už se neplatí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.