Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cau chtel bych nejakou peknou nerez koncovku na octu kombi tdi -OO. Mate nekdo skusenost s nejakou dobrou znackou aby to za pul roku nebylo hnusny a olezly. Porad te..

Já jsem si vybral před téměř třemi lety nerezovou jednoplášťovou oválnou koncovku od firmy SPEI autovýfuky (výroba Remus) za rozumných 1.880,- Kč, která má dvojité potrubí přímo na výfuk Oktávky, kde odřízneš původní zakončení (zdechlý kobry) a navaříš koncovku. Tahle koncovka není ani nijak těžká, takže není potřeba převařovat držáky nebo měnit blok zavěšení, po zavaření doporučuju sváry našopovat a je to na věky...

Jak jsem již v úvodu psal, koncovka přežila již 3 zimy a stále je pěkná, ale neškodí jí tak 2-3x do roka jemné přeleštění silichromem... :specool:

Nějaké to foto... fotic.gif

post-24-1149282993.jpg

• 1 rok později...

Najde se v okolí Písku nebo Strakonic někdo, kdo by mi přivařil koncovky na mojí Octuli, případně jestli máte někdo kontakt na někoho šikovnýho. :help:

V tescu prodávaj na šroubky, bez vaření a jedna paní povídaa že to přidá 1-2 koně tak nevím co na tom je pravdy, ale jede to s nimi rozhodně rychlejc !!! :smich:

ne ne, prej 10 -15 koní :smich:

jj, na tom něco bude, jenom by to vypadalo blbě dvě chromový koncovky rovnou k zemi. :w00t1::aggressive:

Ale těch patnáct koní by se hodilo, teda vlastně třicet, když tam přišroubuju dvě. :kol-131:

Upraveno od sEVIGE

jj, na tom něco bude, jenom by to vypadalo blbě dvě chromový koncovky rovnou k zemi. :w00t1::aggressive:

Ale těch patnáct koní by se hodilo, teda vlastně třicet, když tam přišroubuju dvě. :kol-131:

Nejjednodušší budeš mít když si koupíš celý 3díl od Laityngu

http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...gSelected=11854

Dělejají to přímo na míru škodovek-typ+rok a nemusíš nic svařovat jen šroubovat a zapojit...min.týden jsem si je taky montoval a šlapou jak hodinky a zvládly jsme to dva za hodku :palec2:

post-9979-1184238188_thumb.jpg

post-9979-1184238198_thumb.jpg

Upraveno od flixon

Nejjednodušší budeš mít když si koupíš celý 3díl od Laityngu

http://www.tuning-centrum.cz/index.php?feM...gSelected=11854

Dělejají to přímo na míru škodovek-typ+rok a nemusíš nic svařovat jen šroubovat a zapojit...min.týden jsem si je taky montoval a šlapou jak hodinky a zvládly jsme to dva za hodku :palec2:

jjj, na ty jsem taky koukal a vypadá to pěkně, ale já mám zadní tlumič jako novej, tak proč ho měnit. A hlavně na diesla dávat laďák mi připadá zbytečný, chci to hlavně na desing, tak proto jenom ty koncovky.

Pekny jsou, jen skoda, ze nejsou vycentrovany ;)

Jen taková otázka: k čemu je vyhladit prohlubeň ve dveřích kufru pro SPZ a udělat prohlubeň pro SPZ do nárazníku ? To nějak nepobírám.

Jen taková otázka: k čemu je vyhladit prohlubeň ve dveřích kufru pro SPZ a udělat prohlubeň pro SPZ do nárazníku ? To nějak nepobírám.

Jen změna vzhledu zádi přece. Mně osobně se to nelíbí vůbec. Někdo jiný pro to přeba i žije...

Aha, no pokud to má vypadat líp než serie, tak to v tom teda nějak nevidím. Kufr má asi odskok, ale stejně bych  nevěděl za co to pak chytnout při otevírání a hlavně při zavírání, pokud bych to teda nevzal jen za to oko a z půl metru s tím švihnul... Mno každej dle gusta :)

• 2 týdny později...

zeptám se ( samozřejmě jako blbec ) :) když bych chtěl naroubovat na konec výfuku, který je stočený k zemi, nějakou ozdobnou koncovku, musím to stočení uříznout aby mi to tam pasovalo ??????

Upraveno od satanash

Co toto znamena??? Výfuk nemá atest 8SD.

Co toto znamena??? Výfuk nemá atest 8SD.

Myslím, že je to homologace pro Českou republiku.

Aha, no pokud to má vypadat líp než serie, tak to v tom teda nějak nevidím. Kufr má asi odskok, ale stejně bych nevěděl za co to pak chytnout při otevírání a hlavně při zavírání, pokud bych to teda nevzal jen za to oko a z půl metru s tím švihnul... Mno každej dle gusta :)

Sem málem upadl ze židle :):):) líbila by se mi RS koncovka zapuštěná do nárazníku... nebo klidně i dvě takovéhle koncovky zapuštené do nárazníku... ale tohle :) hlavně ta SPZtka je drsná :) no nic

Hele teď si vezmi, já tam třeba šňurku vůbec nemám bo mi ji sežral pes ;) když jezdí v kufru (combík)

• 4 týdny později...

Vypadá to líp v noci když svítí SPZ níž než světla. Jinak má asi každej jinej vkus. ;) ;)

• 1 rok později...

Zdravím,

nikde jsem nenašel téma týkající se montáže koncovky výfuku na O1.

Mám zadní originál nárazník, TDI motor a uvažuju o koupi koncovky, protože při origo předním nárazníku a zadním spojleru a 16" L&K Alu mi ten "spodek" auta přijde takový chudý.

Co mi radíte?

Nechat vyříznout díru do zadního nárazníku a koupit RS koncovku, nebo dát koncovku pod nárazník?

Doporučte mi jaký typ koncovky si pořídit, na netu jsem našel snad jen Milotec díl a popřípadě i někoho kdo mi jí přidělá.

Každá rada dobrá.

DÍKY

co si vzpomínám, už se to tady řešilo a výsledek byl takovej, že si s tím trochu pohrát a vyřezet díru přímočarkou do nárazníku. pod nárazníkem to není ono

Na tom webu je to hezky popsané, ale i tak vím že to nejsem schopný sám zvládnout :kuk:

Jakou koncovku použít?

fakt na tom nic není, pokud jsi ještě s přímočarkou neřezal, tak si to vyzkoušej na nějakým kousku, ale fakt to jde krásně a nic na tom není

Upraveno od reddy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.