Přejít na obsah

Čachry pumpařů


flames

Doporučené příspěvky

jen co se to zmínilo v TV, tak okamžitě tady na Rožnovsku a Valašsko Meziříčsku zdražili o 2,- Kč. S tím ať jsou do..., jinak podle posledních zpráv co mám, tak snad benzinka u Tesca by měla držet ceny pořád stejně. Navíc jsem se díval na stránky tesca a jejich benzinky by měly mít certifikát od Ústavu paliv a maziv, tak snad bude i to palivo tomu odpovídající.

Editováno: , autor: blizard
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavě se chová Jetka. Tam, kde je přímá a nevyhnutelná konkurence, tam zdražila, ale tak, aby byla levnější než OMV apod. cca o korunu. Tam, kde je možnost jít tankovat ještě někam uplně jinam, tam Jetka nezdražila vůbec, nebo jen o pár desetníků - takže v Ostravě například na Marianskohorské na Jetce stojí teď N95 23,40, zatímco v Opavě 22,10 (a to tam je N95 klasicky o půl koruny dražší než v Ově).

Jsou to všechno čachry a bubliny. Ještě včera nějaký anál-lytik tvrdil na ihnedu, že benzín zas pude dolů. Dnes už čtu, že se to zdražení vlastně dalo očekávat, že se zdražila biosložka, že i ty levnější sítě zdraží atd., blablablabla. To je mi jasné, že i ty levnější zdraží, když majoritní zástupci podrží cenu, menší řetězce se po uklidnění vody prostě budou muset přizpůsobit (lidi si zvyknou a zvyčajně přestanou vyhledávat levnější pumpy po týdnu, dvou).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...