abado Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Třeba ta druhá chyběla když se rozdávalo !!! Ale je o hodne hezci nez ta prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ale je o hodne hezci nez ta prvni To zase pro změnu cyběla ta první !!! - taky nemůžou dostat všechno naráz !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 a tady byl někdo na Saint Marten aneb ráj leteckých spotteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) Na první pohled jsem se lekl, že to je exministrině školství. Ta mohla taky na vedlejšák kojit medvědy. EDIT: původně tady byla reakce na něco co už tady není... Editováno: 6. Květen 2008, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Ja vim ze to je nic moc, ale bylo to foceno nekde za Pardubkama - tam je krasny pisak a taky nahore bez Kvalitnejsi foto neslo udelat - mobil je mobil a to je jeste vyrez z fotky To také takhle jednou loni v létě s kamarádkou (celkem mediálně známá a dosti pěkná dívka) ležíme u jednoho lomu, opalujeme se (ona nahoře bez) a najednou ona vyskočí a rozběhne se k chlapíkovi. Ten schovává mobil, chce utéct, zakopne a spadne do vody . No jenže ten debil neuměl plavat, tak já pro něj. Vytáhl jsem ho, ona mu sebrala mobil a že to vymaže, no a tam našla asi dalších 30-40 fotek, jak si frajer dělal svoji soukromou sbírku Tak to nemazala, vytáhla SIMku z mobilu a mobil rozšlápla a hodila do vody. Ten čuměl (a já taky) Ponaučení je jednoduché pánové, POzor na zlé ikdyž pěkné ženy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Triplseven pěkná přítelkyně, nebo je to spolužačka? ty vole ja byl tak zmaten těma vnadama že jsem to rovnou šoupnul sem!!!Prosííím o přesunuti do těch portrétů atd!Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) a tady byl někdo na Saint Marten aneb ráj leteckých spotteru Presne tak ! Vsechno je to focene ze Sunset Beach Baru... Editováno: 6. Květen 2008, autor: Zitny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ty vole ja byl tak zmaten těma vnadama že jsem to rovnou šoupnul sem!!!Prosííím o přesunuti do těch portrétů atd!Děkuji Hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Hotovo Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 ku.va, budu z toho grcat, to je humáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Na první pohled jsem se lekl, že to je exministrině školství. Ta mohla taky na vedlejšák kojit medvědy.EDIT: původně tady byla reakce na něco co už tady není... tu exkrávu píchal můj kámoš. Nechápu, jak to mohl udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Presne tak ! Vsechno je to focene ze Sunset Beach Baru... si tam fotil letadla či baby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 si tam fotil letadla či baby? Jel jsem tam kvuli letadlum samozrejme, ale po par frozen daiquiri v tom baru prijdou na cloveka vselijake mysleeeenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Jel jsem tam kvuli letadlum samozrejme, ale po par frozen daiquiri v tom baru prijdou na cloveka vselijake mysleeeenky Nefotíš i na Ruzyni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Koukam, diskuze, ktera smeruje uz na letiste! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Nefotíš i na Ruzyni? Ne, uz asi dva roky ne, letisti hruzy se vyhybam velkym obloukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 a dost...to si vypravejte kuci jinde tady to je vo zenskejch takze zanechme OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 neco malo z vanocniho vecirku 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 jeste najdu nejaky kolegyne tophle jsou zatim jen ucinkujici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 jeste najdu nejaky kolegyne tophle jsou zatim jen ucinkujici A nějaká veselá fotečka z včerejší jistě bujaré oslavy by už nebyla ??? - jinak všechno nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 bujara oslava totiz nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 jeste najdu nejaky kolegyne tophle jsou zatim jen ucinkujici Ja bych si klido v realu vystacil i tema ucinkujicima...krom toho pana tam teda.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 no tak to ja taky samo, chvilema sme trosku slintili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Se nejak nedivim covece..Kdyz vidim na ty posledni fotce ty kozenky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.