Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Praska někde na nátrubku nebo jako taková v ohybu?

- pokud na nátrubku zkus ho přejet rukou jestli nemá nějaký otřepek který by jí prořízl

- pokud praská pokaždé jinde změn dodavatele trubiček. Asi nebude vhdná pro vedení paliva.

Vloženo
Praska vzdy ve svaru,pod matkou

Ahoj,ještě mě napadá,zkus povolit trubky u vstřiků i dole na čerpadle,jestli nejsou napružený a tím tahem ke vstřikům a vibracema od motoru ti praskají.

Vloženo
Praska vzdy ve svaru,pod matkou

nazdar vole.. podle toho co píšeš tak si myslím ,že to jsi ty..

hele rada nakonec kup někde všechny 4 trubky z nového modelu kde jsou trubky chyceny k sobě kovovou sponkou a sroubkem... zatím petr

• o 3 roky později...
Vloženo

Měl jsem to samý a když mi dotáhli šrouby,co držej čerpadlo pod rozvodovým kolem,přestala trubka praskat...... To čerpadlo se nehne,aspon na oko,jen se mírně cchvěje a trubka na 3 vstřik to vždycky odnese

• o 1 rok později...
Vloženo

Tak kamoš ma teraz ten isty problem už vymenil 3 trubky a k tomu aj vstrek a stale mu to praskne hneď za čerpadlom, mal prednedavnom menene rozvody tak hadam to bude tym čerpadlom 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...