sprey Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zdravim na foru, reseni meho problemu jsem tu neobjevil, takze se ptam primo. Kdyz svoji OII otevru DO, tak dvere u ridice zareaguji az na druhy pokus o otevreni (ostatni otevru napoprve) - druhe vzeti za kliku. Stejne i kdyz auto otevru klickem. Kdyz auto zamknu zevnitr, tak i vnitrni klicka dvere u ridice otevre az na druhe zatahnuti. V manualu na strane cca 37 je popsana funkce bezpecnostni pojistky, ale tam by druhe vzeti za kliku melo fungovat jen pri otvirani dveri zevnitr. Nesetkal jste se nekdo s necim podobnym, resp. myslite si, ze se jedna o mech. vadu nebo se mnou laskuje prave ta bezpecnostni pojistka na pri servisni prohlidce to daji do poradku...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) To vypadá na nějakou zradu. Jestli v záruce utíkej do servisu, jinak ... no stejně to asi budeš muset nechat opravit že ? Nevím nesetkal jsem se, ale je to divné. Editováno: 23. leden 2009, autor: rostama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprey Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) Dnes to zrovna jednou neudelalo a pak zase jo :-( No, zanedlouho mne ceka serviska a auto je jeste v zaruce, takze se to snad vyresi k me plne spokojenosti ;-) Dam pak vedet, jak to dopadlo a co to bylo za zavadu... Kazdopadne diky za nazor! Editováno: 24. leden 2009, autor: sprey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.