Publikováno Leden 25, 200916 r zdravím nedávno jsem si koupil OII všechno OK výbava dobrá akorát na dveřích řidiče na tapecu nahoře je taková promáčklina od lokte tapec není ani prasklý má někdo s tím nějaké zkušenosti jak to odstranit nebo čím to podlepit nový se mi nechce kupovat jedině že by měl někdo starší ale dobrý na prodej díky
Leden 25, 200916 r To není problém, vem fen a teplým vzduchen z cca 10 cm nahřát, hlavně optarně, aby jsi něco přitom jiného nezlikvidoval. Ten tapec trvá než se prohřeje...vlastně nahříváš tak dlouho až se to vrátí a nebo počkej do léta a postav to šikovně k sluníčku a máš vyřešeno. Upraveno Leden 25, 200916 r od ferda25
Leden 25, 200916 r Autor To není problém, vem fen a teplým vzduchen z cca 10 cm nahřát, hlavně optarně, aby jsi něco přitom jiného nezlikvidoval. Ten tapec trvá než se prohřeje...vlastně nahříváš tak dlouho až se to vrátí a nebo počkej do léta a postav to šikovně k sluníčku a máš vyřešeno. díky ferdo25 je to dobrý nápad skusím hoale ještě jeden problém tam je že pod tou koženkou i když to nahřeju tak tam od toho lokte vznikla malá prohluben a po nahřátí to asi i zustane takže nevím čím to vyplnit no ale tvuj nápad určitě vyskouším mějse
Leden 25, 200916 r Nezůstane...řešil jsem tak otlačený rantl od držáku hf a není to nápad, ale jistota...
Leden 25, 200916 r Autor Nezůstane...řešil jsem tak otlačený rantl od držáku hf a není to nápad, ale jistota... dobré skusím to a ozvu se prozatím díky
Leden 26, 200916 r Ja som pred časom chcel kúpiť jednú Octaviu a tá mala ten istý problém. Je to vraj vyrobná vada a Škodovka robila na to zvolavaciu akciu a menila to za nový tapacirunk. Povedal mi to chlapík od ktorého som auto chcel kúpiť a daval mi aj nahradná tapacirunk. Ale keď auto je už po záruke tak smola. Nový tapacirunk stojí okolo 5000,-
Leden 27, 200916 r Ukážu Ti mojí, nemá Jen po tom držáku telefonu je tam prolis, takže budeme fénovat a apelovat na tvarovou paměť plastů
Únor 1, 200916 r Autor tak přátelé OII zkoušeljsem to nahřívat ale nešlo to takže chci ten tapecírunk někde sehnat ale i přesto vám děkuji za cenné rady a přejí hodně zdaru
Únor 1, 200916 r Tak to by mohl někdo zkusit předat mi auto z promáčklinou na tapicírunku........Na takový věci jsem moc velkéj puntičkář,tak můžu zařučit že u žádné OII co mám,nebo co jsem i v minulosti měl nic takového 100% nebylo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.