wirer Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Odmeraj odpor ziarovky. Ale v zapnutom stave moze byt hodnota ina. Ked sa nemylim, pouziva sa 5-8ohm (sakra, na mobile nemam znak ohmu). Ale potrebujes vykonove. Budes mat z toho malu topnu elektraren, ak to chces pre kazdu ziarovku zvlast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 To by som musel ale cvaknúť každý kábel pred žiarovkou a tam dať tento odpor ak sa nemýlim či? V prílohe sú ledky ktoré mám a je na nich vidieť plošky na ďalšie odpory tak ma napadlo kúpiť smd odpory napájkovať ich tam a otesovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 (editace) Tyhle silikonové COB LEDky v červené barvě jsem koupil taky, plus ještě větší, výkonnější variantu, kdyby ta menší nestačila. Svítí to do růžova a obecně nic moc. Asi jsem měl přehnané očekávání. Nakonec jsem nechal obyčejné žárovky, protože s nimi vypadá světlo líp. :( Keso 8: Jestli chceš protopit těch 5 - 8 ohmů SMD rezistory v patici, připrav si rovnou hasičák. Předřadné odpory mají smysl tam, kde potřebuješ vyšší svítivost LEDek a zároveň půjde odpor uchladit, což v T10 patici zašpuntované silikonovou zátkou rozhodně nepůjde. Jestli chceš mermomocí mít v obrysovkách LEDky, vypni pro ně kontrolu žárovek. Editováno: 10. Prosinec 2018, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Samozřejmě vypnou kontrolu. S přidaným odporem kontrola stejně už nedává smysl. Kontroloval by se jen ten odpor a ne jestli ledka svítí. Vykašli se na ledky a nech tam žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Díky za rady a zistenia. Ako chcel som tam ledky ale nepotrebujem ich tam silou mocou pretoze uprava elektriky ma fakt nelaka. Ja uz nejake led ziarovky mam v dennom a spiatocke a tam je to cajk zbytok asi necham jak je kedze to neni len tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 (editace) @Keso8 Zkusel jsi to: Red led W5W . Samozrejne cervena - red ja mam v dennim svicenim takove : P21W white led a sviti velmi dobre. Editováno: 10. Prosinec 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Ten prvý link som pozeral a je to len odkaz na začiatok tohoto vlákna. Druhé čo tu máš mám doma na testovanie. V dennom svietení mám inakšie čo som kedysi kúpil na slovensku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Oba nevypadaji na led zarovky, ale kdy stanes blize to uz je jinak. Jinak jsem spokojeny s ledkamam co mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 K tomu prvému linku neviem jaké ledky máš na mysli lebo mňa to po rozkliknutí hodí na prvú stranu celého tohoto vlákna a linky čo sí na nej sú už nefuknčné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2018 (editace) Mam mysli teto ledky Editováno: 16. Prosinec 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Díky. Je zaujímave že tieto ledky v dennom svietení nerobia problémy na to aké sú jednoduché. Musím ich aj ja skúsiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 Denní světla na F2 nemají kontrolu žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 (editace) 10 godzin temu, Keso8 napisał: Díky. Je zaujímave že tieto ledky v dennom svietení nerobia problémy na to aké sú jednoduché. Musím ich aj ja skúsiť. Ja asi nemam chybu. Ja mam dodělane denni sviceni a mlhovky. Sviti mi všechno jako denni sviceni Editováno: 20. Prosinec 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Jipol57: Aha to som nevedel ja som myslel,že celé vonkajšie osvetlenie je kontrolované. TOMUS: Jo táak tak to potom jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 (editace) @Keso8 Jsem zvědavý jakovou ledku kupiš Teto ledky co ja mám, v polsku ptodavaji za 10 zloty kus. Editováno: 22. Prosinec 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Má niekto skúsenosť s týmito sklenými rozptylovými ledkami viď foto vo svetlách ako obrysovky,hlavne v ZADNÝCH.Teraz používam tie 5-diódové,no chcem tam dať tie sklenné rozptylové ,keďže som sa dočítall že tie smd odpadávajú do svetlometu. Bude to dostatočne svietiť v zadných svetlách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Tomus už mám nejaké objednané keď dojdu a skúsim ich hodím nejaké info. Kimmi zdar, tie vrchné neodporúčam. Skúšal som ic v predných svetlometoch vďaka teplu od hlavných žiaroviek sa normalne rozpadly jak povolila pájka a v zadných vplyvom otrasov prestali v celku rýchlo fungovať jednotlivé moduli lebo sa potrhali spoje. nemajú kvalitné spracovanie. S tými spodným zatiaľ nemám skúsenosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 . Můžeš mi poslat odkaz ledků k SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Ahoj vsetkym Potrebuji se poradit. Mam origo Ledky osvetleni spz chtel bych je dat k me fabie. V skodovce rekli mi ze nejde. Nevim proc to nejde. Mate nejake zkusenosti s tuto ledkama? Mam cvakane osvetleni spz. Rozdil je jenom v tom ze svorkovnici je jina a piny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Caute, kupil som tieto LEDky do dennych svetiel: https://www.ebay.com/itm/2X-LED-Car-White-Bulbs-BA15S-P21W-1156-Backup-Reverse-Light-12V-33-SMD-5630-5730/392338978460?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649#rwid problem je ze po zapojeni sa nerozsvietia, skusal som ich aj otocit a nic, vie niekto v com by mohol byt problem? Roomster FL 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Jak jsi je otočil? Asi je potřeba přehodit přívodní vodiče do objímky. Jestli jsi otočil jen žárovku, tak to nepomůže. To polaritu nezmění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Prehodit kabliky medzi sebou. Ale zatial co som daval do byvalej F2, tak fungovali aj bez toho 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 (editace) Čiže budem potrebovať pájkovačku? Alebo ako myslíte prehodiť káble? Editováno: 8. Srpen 2019, autor: juraj07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 juraj: Přeštípnout kábliky, přehodit a spájet by bylo taky řešení, ale takové barbarské. Lepší by bylo je vypíchnout z objímky a nebo z konektoru co vede do světla. Ale podrobnosti ti nepovím. Ale chce to hodně šikovnosti a nějaký vypichovák. wirer: O nutnosti přepólování jsem to četl někde tady, možná i tomto vláknu. Už nevím. Ale je taky možné, že některé LEDžárovky mají v sobě můstek a nezáleží na jejich pólování, stejně jako u žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Taky mam Ledky v dennim svicenim a nemusel jsem nic menit. Muze potrebujes diagnostikou zapojit Led denni sviceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.