Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 To já vím, květen bude hódně náročnej !!! Jak finančně tak i ty kilometry budou hódně přibývat a to já budu mět ještě o to veselejší páč se mnou pojede na SkodaHome a do Doks i kamarádka se synátorem Nebo si vzít dovolenou a dát dvě akce dohromady na jednu cestu ? Což by už mohlo vyjít i počasí tak by to nemuselo být tak špatný. A apartmán za rozumný love by se taky někde poblíž dal sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no to z tou dovolenou neni spatnej napad... a spat bych mel taky kde... bratranec byva v straz nad ralskem??? nebo tak nejak... no fakt musim porozmyslat ze co a a ako ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak abys toho neměl málo na rozmýšlení, tak další weekend tj 22.-24.5.2009 jsou Doksy !!! Jeste neco na vikend 30. 31.5. a mas to pekne v kuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tož to to je pěkně nacpaný, 8. Turnov, další víkend jedu na skodahome a rovnou ještě na Lipno na Sharáňáckej srázek a pak teda ty Doksy. To bude asi muj nejnabitější měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Ale jestli toho máte pořád málo na květen, tak první weekend je Fashion Cars Vysoký Mýto a na poslední weekend si můžeš vybrat něco TADY z těch tří co tam jsou k těm něco málo dalším Letošní květen bude náročnej a zábavnej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 To rozhodně bude a doufám že to neodradí moc lidí od návštěvy toho našeho srazíku... Stenly: skodahome je každej rok, ale tohle je náš možná poslední srazík, já být tebou tak určitě dorazím, protože si ho jako poslední budeme rozhodně užívat P.S. To platí pro všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Nestraš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 mole ako to mysliš posledny??? to akože konec vašeho klubua všetkeho??? ani nestraš s takym niečim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 proč by byl poslední? co to plácáš mole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 no presne dakie... čo to tu placa za nezmysli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 stenly, mě sa nepýtaj, já tomu nerozumiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Tak s klubem doufám konec nebude, ale nejsem si jistej, že až sem přesídlí v létě ženuška, že se to podaří zorganizovat... Času je čím dál méně. Kdybych byl v Čechách, tak by to nebyl problém, takhle to trochu problém je. Naštěstí kluci z klubu jsou výborní a skvěle pomáhaj s přípravou, někteří opravdu lvím dílem. Ale prostě nevím, jak to v létě bude vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 mole tak dufam že aj ked sa ženuška presťahuje..tak všetko budeš stihať alebo chlapci z klubu to zorganizuju... bol som len na jednom turnovskom zraziku a fakt sa nemam naco sťažovať... bolo uuuplne super.. ateraz bude ešte lepšie v to dufam.. maš moju 100% učasť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Díky stenly, moc se těším Nevěřím tomu, že by to kluci nezvládli, ale pořád mám pocit, že u některých dohod musím být osobně. Víš jak to je, nejlíp si věci člověk udělá sám. Když nevím, jak všechno klape, jsem z toho lehce nervní... Nejhorší je, když ti někdo něco slíbí, ale vykašle se na to. To už se mi taky párkrát stalo. A nemáš na ty lidi žádnou páku. No a když ti takhle shoří třeba zásobování srazu, tak je to celý v kelu... Už teď mě honěj noční můry, a to si to organizuju převážně sám. Jo a mimochodem, forčovi (a bumbrlikovi) se letos podařilo domluvit perfektní ceny do soutěží, máte se na co těšit. Už nehrajem jen o diplomy, tentokrát si vítězové i něco odvezou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak to ti vubec nezavidim... mas tohourco hodfne na hlave..ale zvladol si to prvykrat a zvladnes to aj teraz ... jj takych ludi milujem ked nieco slubia a nedodržia potom nedvyhaju telefonyy su nedostupny a take veci... a co sa tyka cien tak to som zvedavy dufam ze sa nejaka ta malinka ujde aj mne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To víš že najde, dám ti hlas Minimálně by to mohla být podobná jako loni První a druhej sraz pořádal především Dakie a to ještě navíc v daleko menší míře. Takže uvidíme, co se z toho vyklube... Hlavně aby dorazili lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 mole..určite nas tam bude hodne... už minule to bola super kolona aut..a tentokrat to bude určo zas o niečo viac... inak pride tam aj niekto z autosport a tuningu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Taky doufám... No, slíbil nám to šéfredaktor, tak si to snad nerozmyslí. Ještě se mu připomenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 waaaau bude v časopise Turnovsky zrazik so skodahome.. ehhe... to je super... a budem o nas citat tu na SK .. hah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Neboj, nebude to jen v Autosportu. To už zařídíme Tak si hezky umej Bejby, ať ji to sluší Editováno: 5. Březen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 umyt?? tomu ver že ho umyjem... a bude i navoskovane a vytepovane heheh... bude sa pbliskať ako psovy gulky.. hahah.. a to budem aj ja z nou v casaku?? nejakom?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 To ještě nevím, stejně je pak vždycky na redaktorech jaký fotky vyberou, takže ti to slíbit nemůžu. Ale určitě postavíme ty nejhezčí auta (kam tvoje rozhodně patří) tak, aby to dalo aspoň jednu hezkou fotku, která by se dala použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 jj ... je to jak řikaš na redaktorech.... nejhesčia moje modra ovce mezi nima?? juujky to sem rad.. ehe.. sak uvidime co bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Stenly, synku, však neboj, taky budu Romču blejskat jak to jen půjde. Aby neudělal ostudu. Jsem rád, že dorazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 to budem asi všici i muj modrásek se bude blejskat jak psí kolue... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.