najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 spíš ochutnávače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Kolik tam bylo známých lidiček Najmis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tak už jsem dom:-) srazek uplně nejvíc super...jsme to s Hráběm vydrželi uplně do konce:-))jediny dva kdo EDT nezradil a neodjel... Mám pár připomínek:1.Mole:příště více vodky 2.nevím co bych řekl jiného...prostě samá pozitiva najmis ty NOTORE já prase jen hlídal...a pak najednou nebylo..kosti sem musel hlodat... hlavně kluci dávejte fotos...šup vážně EDT udělalo super sraz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Miro: Ty kluku jeden! Hrábě s Najmisem na Tebe nebyli hodní??? Vy jste museli vypadat asi pěkně co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Romčo ty kluku...byli na mě hodný:-))hrábě byl...sem mu do rána taky hlídal kluka..do čtyř:-)najmisek byl taky....pěkně řízlej:-))notor...tam byli všichni hodný....hlavně to prase na grilu ňam... byl jsi u toho Vorlíka na narozkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Nene.Nebyl.Ale byl jsem v Sosnové na autodromu a bylo to fajn.Zitra má Najmis přijet ke mě tak ho důkladně vyzpovídám!!! Proč jsi hlidal kluka HF??? Ten byl na šrot nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ....Proč jsi hlidal kluka HF???Ten byl na šrot nebo co? Dělal ještě větší hovadiny a občas i s 13.kama a mladýmu se to náramně líbilo Jenom decentně tak jako ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Takže díky všem co dorazili. Celkem se sešlo 51 aut a 120 lidí,což je zatím nejlepší účast. Počásko nám opravdu přálo. Dneska jsem hrozně unavenej,ale zítra se rozepíšu víc,myslím,že se to fakt povedlo. Napíšu nějakej report, zpracujeme fotky a dáme vědět. Mimochodem, o našem srázku by se měl vyjít článek (kromě místního magazínu Turnovsko v akci) také a především v Autosport & Tuning, jen ještě nevíme v kterém čísle. Dám včas vědět. Takže díky všem co se na srazu nějak podíleli a díky všem co dorazili a o to víc i těm, kteří dorazili ač se zdálo že se jim to nepodaří (např. Stenly, Janina s Vaškem apod). P.S. Speciální díky Mirovi, kterej chtěl tvrdě hájit naše jméno večer před bandou místních starousedlíků (doslova). P.S.2. : Jsem rád, že jsem mohl osobně poznat dalších pár super lidiček. Editováno: 9. Květen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) mole:není zač pane....jinak musím ještě napsat že Foromen se taky nedal....ještě že ho drželi jinak důchodci dostali vid Forčo:-))ale důchodci se co???nebijou....ikdyž....neměli nám chtít sežrat prasoňka jinak musím napsat že Stenly je fakt borec....700km na sraz za kamarádama to je co říct Stenly jsi dobrej... a samozřejmě všichni co dorazili z větší dálky... Hrábě dorazil dom konečne?....že jste si mysleli že mě chytíte na dálnici vid....ani ťuk....nasadil jsem tempo za nějakou M5 a nepustil se jí.... Editováno: 9. Květen 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Když to tady čtu tak toho začínam pěkně litovat že jsem tam nejel...ale já jsem ani vlastně nemohl protože jsem měl Sosnovou. Míro! a co mladej od HF??? Dostal dobré školení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Pravda pravda, svatá pravda. Díky samozřejmě i Forčovi Jinak, pokud jde o mě osobně, tak já nebudu proti udělat další srázek, uvidíme jak ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 mladej dostal školení že se holky nemaj mlátit...když jeden místní tam svojí holkou plác o zem tak jsem si do něj párkrát kopnul....hajzl...no prostě vožralej na šrot....mladej HF byl od rána na redbuleh a pak se mu nechtělo chrnět..tak jsme šli až ve čtyři...ostatní měli půlnoc už nějakou hodku.... to zase budou řeči...jejej..já za nic nemůžu že mě dali na spanilku do auta 13tiletou velmi upovídanou dceru tady pana Foromena.... ale měla se semnou jak v bavlnce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Mole:víš co mám v tý mojí hlavě???Turnov-Kyjev.....už jsem se koukal že ani nemusí být víza do 30ti dnů....hiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Mira: ve skutečnosti tam můžeš být až 90 dní bez víza, to je hodně dlouhá dovča Neboj, už mi to taky šrotuje v hlavě, vymyslíme to, pak to sem lípnem jako sraz a třeba se někdo přidá O termínu vás klidně nechám hlasovat, já tam jsem furt P.S. Čím víc lidí, tím víc vodky přes hranice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Přidávám se k molemu a děkuji všem zúčastněným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Hele Míro, mevím, kdo je víc ukecanej, jestli malá foromenka nebo ty. Ale podle toho, co tu čtu, tak to vypadá jednoznačně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 to jen proto,že malá foromenka sem nepíše co záda forčo? (pro ty co nevědí - forča za váší zábavu obětoval zdraví taky jste všichni tak krásně spálení od sluníčka jako já? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Mole, záda jsou v háji, jsem rád že sedim na zadku. Jo a spálenej jsem taky, hubu mám jak rak. ale asi budem jen dva Mimochodem. Teď jsem stáhnul fotky a mám jich skoro 300. Pokud bych mohl poprosit, kdo dál fotil. jestli by mi nemohl zabalit ( v PC ) a poslat fotky, přiřadil bych je a až stáhnu video, vytvořím DVD. Díky. Editováno: 9. Květen 2009, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 taky mám kolem 300-400 fotek, z toho 250 od toho fotografa. a právě jsem přestal mluvit,hlasivky vypověděli službu. zítra nebo pozítří začnou fotky přibývat v galerii, a odkazy od vás budu dávat do prvního příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 nene já mám čelo v jednom ohni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ... Mladej to nějak s těma redbulama přehnal a dospával se po cestě dom !!! Pokud budeš na fotkách a videu ze spanilky mět oboje ruky na volantu, tak se nemáš čeho bát, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Hrábě já myslím že je asi mám asi.... já už jsem to dom přiznal že jsem měl třináctku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 taky jste všichni tak krásně spálení od sluníčka jako já? Jj. To tričko co jsem měl dneska na sobě délší dobu nesundám !!! A čelo mě pálí jak svi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 já si tohle prožil v Mejtě a mám to zasebou... ted jsem to ještě trochu připekl,ale v pohodě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 ... ASI ?!? To je asi celkem rozumný a lepší než likvidovat fotky a čekat kterej "kamarád" začne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.