gelger Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 čauky lidi taky bych rad přijel ale nevim nevim ale myslim že 8.5. 2009 jsou mimonské války?Jinej datum bych byl supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 NO TO BYCH SE Z TOHO POSRAL!!! Když jsem vybíral termín, tak Mimoň ještě naplánovaná nebyla. Takže to celý můžu zrušit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) nic neruš....Já stejnak pojedu do Turnova...v Mimoni je to už šíleně komerční, jen vstup 500,- za auto(bylo to tak naposled) je šílenej....za mě Turnov Editováno: 8. Únor 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 jj..NERUŠIT.. na mimon stejnak neni nikdo zvedavej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Fakt? Tak to mi děláte radost! No, snad zůstanou i ostatní radši u komornější atmosféry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no já už to věděl při zveřejnění, a byl sem rád že se mole rozhod konkurovat MV, pač náš srázek je mnohokrát lepší než pořád stejný MV. Hold kdo nepřijede do Turnova je hloupej a nevý o co přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 vždy jezdím na Mimoň, ale letos bych na ní stejně nejel. Máme zamluvenej prodlouženej víkend na Moravě po sklípkách a na kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Doufám že se stavíš na kafe za kamarádama když pojedeš kolem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Turnov forever..........No Mimoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 exBobik - to jsou mi ale věci... co to všichni máte za móresy jezdit na dovču v květnu? sinius: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 právě je ten prodlouženej víkend 2x po sobě, tak toho chcem využít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Paráda, tak jsem to počítal, na tenhle víkend mi vychází VOLNOOOOOOO. Takže je to na tuty fruty. Ono by to bylo stejně, pořešila by to dovča. Takže Hlásím 2 kousky - foromen+foromenka P.S. Mole, připiš Indyho, pojede taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Bomba! Forčovic tam budou všichni Jste na white listu A propós k tý Mimoni... Mimoň je až do neděle, takže vy kdo ji chcete stihnout, můžete pohodlně zajet i do Turnova - stihnout se dá bez problému obojí. Do Mimoně je to asi 25 minut, takže když vyrazíte v sobotu v deset, jste tam ještě ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Turnov - Mimoň 25 minut? no nevím no možná helikoptéru kámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 my tedy hlásíme taky účast na turnovským srázku, mimoň ne -e-e a možná s námi dorazí i kamarád - kolega s favouškem. Ale jestli budou nějaký závody, myslím, že se rád zúčastní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 OMG fakt to musí být toho 8.5.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Dakie: každej nejni brzda jako ty no, dobře, seznam tvrdí že je to 43, tak si něco odečti a máš 25. Janina: vemte všechny, co uvidíte vejde se nás tam dost. vorlajz: bohužel už je na ten termín zarezervováno úplně všechno (pozemkem počínaje, chladícím zařízením na pivo konče) a přehodit to na jiný by bylo až moc komplikovaný. stav se aspoň odpoledne Editováno: 12. Únor 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 mno to máš pravdu, brzda sem a budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 ... stav se aspoň odpoledne jo, a domů pojedu druhý den ráno, viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 vorlajz: No jasně, copak je to podmínka být na oslavě svých narozenin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Mimoň fuj .... radši nějakou přátelštější atmosféru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Seth: Tak už je to skoro kompletně hotovo pánové a dámy. Stačí doladit dva detaily a už můžete skoro vyrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 mole.1st ... bohužel, 8.5. prostě Turnov nedám... ... dost mě to sere, ale prostě nemůžu jít přes mrtvoly! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 To sou moje slova co na Mimoni, tam už mě to fakt nebaví. Jen doražte at to stojí za to a na Mimoni se můžou jít klouzat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 To sou moje slova co na Mimoni, tam už mě to fakt nebaví.Jen doražte at to stojí za to a na Mimoni se můžou jít klouzat. moje slova tome,mimon je už moc komereční a moc velká tam mám strach zaparkovatz auto na louku a postavit stan aby mi ho nějakej ožrala nesmetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.