Hrábě Fernétti Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 (editace) Když proplachovat tak proplachovat, ale všichni v turnově. Tam taky ale i v Beskydech a na SkodaHome Editováno: 27. Únor 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Uvidíme jak to vyjde časově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Je čas to zařídit tak aby to vyšlo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Neboj já si to už zařizuju a snad mě to vychází tak že bych ten víkend měl mít volno tak by to mohlo klapnout...a co vubec pentadius dohrká k nám do turnova máš nějaké info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Pentadius už někde na začátku psal, že snad něco má... Chlapi, dneska jsem měl hroznej sen. Zdálo se mi, že jsem na ten sraz zapomněl a nikdo nic nezařídil, takže se to všechno dělalo až v pátek po obědě, lidi byly nasraný, začalo pršet a když už jsme konečně všechno dali dohromady, tak jsem ještě zjistil, že jsme zapomněli ve Svijanech vyzvednout pivo a výčep... no hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 ty vole nestraš tekutej chléb národa našeho nesmí chybět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Ahoj sem tady novej a ještě jsem na žádným srázku nebyl mohu takéé přijuchat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Montyk: rádi tě uvidíme a píšu si tě na seznam klidně vem i přátele či rodinu, dobrých lidí se vždycky všude vejde hodně a myslím si, že pokud jsi ještě na žádném srázku nebyl, tak ten náš je dobrý začátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 moje řeč prezidente, není co dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Děkuji úúúúž se těšííím kua ale ať už je hezky to počásko mě ladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 no já určitě nemůžu slavit narozky 1.8. páč to je slavím s rodinou... mám narozky přesně 3.5. v neděli... takže ten prodloužený víkend 8.5. je pro akci na chalupě jako stvořenej... takže já letos Turnov bohužel ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 Tak to jsi nepotěšil, zase o jednoho míň, tak snad na tom dalším. Mole: lépe bych to nenapsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Co furt s tim pivem máte? o víkendu sem měl 2 a bylo mi hůř než po 5ti absinthech s redbullem tudiž když nebude tak mi to bude fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 (editace) No takže ja by som chcel doraziť ale momentalne riešim dilemu či prisť na zrazik do Turnova alebo o tyžden neskor na Skodahome... ved viete že to mam "najbližšie" od vas všetkych.. apreto sa musim rozhodnuť len ešte neviem ako. A škoda že na zrazik nedorazia naše najkrajšie, najlepšie tanečničky (vorlik a bobik) fakt mi tam budu chybať ked dorazim.. Editováno: 4. Březen 2009, autor: stenly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 stenly já bych volil asi Turnov, bude tam víc lidí odsud, ale Skodahome taky není špatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak abys toho neměl málo na rozmýšlení, tak další weekend tj 22.-24.5.2009 jsou Doksy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak to je hnus, tam bych se chtěl jet podívat. jsou tam pěkný lahůdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Lahůdky??? OO,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Já mám v plánu všechny tři akce tak doufám že to vyjde i s počasím páč o zábavu se tam nebojím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 tak já bych je chtěl taky stihnout, snad to dovolí práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Tak to u mě práce naštěstí není překážkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 u mě 2 měsíce na jaře a 2 měsíce na podzim, musím v sobotu do práce, tak nevím jak to zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 To já chodím o weekendech celkem i rád (jsou aspoň příplatky) ale když nechcu tak nejdu a nikdo mě nedonutí !!! Snad Ti to vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Snad jo, budu se snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 hrabe tak to si teraz dobre zamiešal karty.. hehe... fakt neviem na ktory zraz skor.. skoda že byvam tak ku...vsky daleko.... no uvidim ako sa to pošpekuluje.. .predsa 700km je narocne jak po financnej stranke tak aj po psychyckej heheh.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.