knirek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdravím. Nemá někdo zkušenost s náhradou dvouhmotnostního setrvačníku za jednohmotu? Mám supa 1,9/77kw. Prej se tam dá dát komplet spojka z nějaký audiny. Poněvadž za ten setrvák chtěj ranec a stejně to začne za chvíli znova škubat... Takle by to bylo nadosmrti. Dík za poradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Zdravím. Nemá někdo zkušenost s náhradou dvouhmotnostního setrvačníku za jednohmotu? Mám supa 1,9/77kw. Prej se tam dá dát komplet spojka z nějaký audiny. Poněvadž za ten setrvák chtěj ranec a stejně to začne za chvíli znova škubat... Takle by to bylo nadosmrti. Dík za poradu. Kluci to u nás zkoušeli a třepalo to na volnoběh až hrůza. Nevím ale,co tam přesně dávali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ta spojka co se tam dává je sice z Audi, ale je slabá, měl jsem ji cca 7 dnů než začla klouzat(na seriovém softu). Mám to vyřešené, ale cena je vysoká, takže nic . PS: co je to za supa? 77kw?rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Bude 2006 a vejs Ty meli preci pak jen 1.9TDI 77kW a 2.0TDI 104kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knirek Vloženo 4. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Ta spojka co se tam dává je sice z Audi, ale je slabá, měl jsem ji cca 7 dnů než začla klouzat(na seriovém softu).Mám to vyřešené, ale cena je vysoká, takže nic . PS: co je to za supa? 77kw?rok? Je to 06ka. Těch 77kw dělali jenom jeden rok. Takovej mezityp, mi přijde. V Praze na letišti nás je 150 a co kus, tak to jíný díly na to pasujou. Hrůza na to něco sehnat napoprvý. Ty setrváky měníme čestěji než ponožky, peněz to stojí a efekt žádnej. Auta dostávaj po Praze fakt na prd..., urvanej setrvák s přehledem vede hitparádu závad. Tak sem myslel, že by to šlo vyřešit právě tou jednohmotou... A jak jsi to teda vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Máš SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 (editace) Možná by i ostatní uvítali, jak to pořešit.. po takový době Editováno: 16. Červen 2011, autor: Larrini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 no to už je pekná doba...a načo by sa unúvali,nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosiik2 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Zdravím. Nemá někdo zkušenost s náhradou dvouhmotnostního setrvačníku za jednohmotu? Mám supa 1,9/77kw. Prej se tam dá dát komplet spojka z nějaký audiny. Poněvadž za ten setrvák chtěj ranec a stejně to začne za chvíli znova škubat... Takle by to bylo nadosmrti. Dík za poradu. Ahoj kdyztak mam set od sachsu ten by mel drzet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 No než došla kamarádovi náhrada 1hmota za 2 homotu, pořešili jsme takto. .... musí se stlačit, a váži po každém zavaření, ať to tolik nekope :-) ale je to jen nouzovka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosiik2 Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 (editace) Prodal sem nekolik 1hm setu na podelnaky i na supa a zadne problemy. Takze nechapu proc vam to klouzalo nebo skubalo. Ladas z Dieselpowerfora jich taky nee malo namontoval a rikal ze pohoda. Jinak bych to ani neprodaval. Editováno: 12. Červenec 2011, autor: kosiik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Znamej dal jednohmotu na Tourana 1,9TDI 77kW a parada,nepoznal vlastne nic.. A co na 2,0TDI 103 kW nedaval jste nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.