TELEPORT Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Zdravím potřeboval bych poradit čím mám dostat ze předního skla zbytky nálepek nebo spíš lepidla , skoušel jsem coyote aktivni cistic skel a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 A co zkusit nahrat fenem a potom to dostat dolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Technický benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Urcite to pojde s nitrocelulozovym riedidlom C-6000. POZOR!!!- rozleptava plasty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilis1 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Zkus obyčejnej REAL na nádobí určitě to pujde. čao. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Zkus obyčejnej REAL na nádobí určitě to pujde. čao. a neposkrábám tím sklo to bych nerad ale diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Technický benzín Je to tak, je to to nejlepší Projet auto, uvnitř trochu více zatopit, aby se lepidlo ohřálo. Papírový kapesník, trocha technického benzínu (lahvička á 20,-) a stírat do ztracena. Navíc se sklo i odmastí, takže přilepit např. novou známku je již opět hračka.. Akce na 2 minuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Stačí nasříkat nějaký čistič na skla a pak seškrábnout žiletkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jedině technickej benzin, to má doma snad každej, domluvíte s nim i smůle ze stromu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Já to sundavám obyč ubrousky na čištění pal desky(cca. 40kč) Sám jsem byl překvapen,jak to jde lehce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexx10 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Zdravím potřeboval bych poradit čím mám dostat ze předního skla zbytky nálepek nebo spíš lepidla , skoušel jsem coyote aktivni cistic skel a nic Firma Berner prodává sprei na čištení a odstranování samolepicích folií,stojí asi 400kc,to já jen pro informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 člověče- tady většina radí benzin za 20,- který 100% funguje a nic nepoškodí (sklo) sprej za 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tim benzinem to jde vpoho..ale pozor.. nesmis to zapalit pak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Dnes rrano odriznuto nozem slo to samo a lepidlo ani nezustalo - pro jistotu sem to odmastil redidlem a lipnul novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 jen tak do budoucna: zkuste si sehnat "odstranovac lepidla" od fir. BERNER, stoji to kolem 300,-, nedavno to kamos v praci strikl na dalnicni zn. a pak to utrel jak flusanec - cuceli sme jako, prace na 10sekund (hlavne bacha na plasty, požralo jim to u nože rukojeť ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) Pane bože co zas řešíte odstraňovače lepidel, a podobný srágory. Obyčejný čistič skel který používám každou chvíli, nastříkám, vyleštím a je to ne!? Tam lepíte ty známky chemoprénem, aby ji nikdo neukradl? By mě nenapadlo, že se dá tolik kecat o sundání známky. Tak ještě jednou vezmu čepel odlamovacího nožíku známku "odříznu" od skla (pěkně celou nepoškozenou) a zbytky lepidla vyčistím obyčejným čističem skel, může se spojit s kompletním oknem, to pak uvidíte, že nepotřebujete HID xenony a podobné srágory, že opravdu stačí občas vyčistit sklo. Kapišto? Editováno: 5. Únor 2009, autor: murder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 (editace) ...hele murder a ty znamku nelepis sekundovym lepidlem? Editováno: 5. Únor 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 A to se má??? No uznej sám už 18 příspěvků a sundání obyčejného lepidla ze skla a někteří kvůli tomu utrácejí stokoruny za profesionální čističe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 NO osobně můžu říct že se to nejlíp sundavá když mrzne stačí odlamovacím nožem lehce odlepit kraj a opatrně tahat a sloupne se krásně i s lepem a sklo je úplně čistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 A to se má??? No uznej sám už 18 příspěvků a sundání obyčejného lepidla ze skla a někteří kvůli tomu utrácejí stokoruny za profesionální čističe...pravda rozjela se tu dobrá laborka na obyčejný sundání nálepky ...já jen že sem to zrovna ten den viděl tim sprejem a čuměli sme na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Co treba technicky benzin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ... a co tu znamku prelepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
selyssa Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 Já když dávám novou dálniční známku, tak ji odlepím z papírku, nalepím si ji 5x na tričko a pak ji sundám ze skla jak nic, celou, neporušenou, žádné lepidlo na skle nezůstane a nemám s tím žádný problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Veľmi dobre idú nálepky alebo ich zbytky dolu s IPA... izopropylalkohol. Používam ho na čistenie plošných spojov a elektroniky. Je to 99% alkoholOdoslané z Redmi Note 3 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Confiman Vloženo 25. Červen 2017 Sdílet Vloženo 25. Červen 2017 Me se nejvic osvedcil aceton, na zbytky lepidel nejlepsi. Navic neskodi laku na karoserii a to lepidlo jde dolu jedna basen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.