Přejít na obsah

Confiman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 031 zobrazení profilu

Oznámení Confiman

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Me se nejvic osvedcil aceton, na zbytky lepidel nejlepsi. Navic neskodi laku na karoserii a to lepidlo jde dolu jedna basen.
  2. Jezdit na spotřebu u me znamena to, ze se z bodu A do bodu B snazim dostat s co nejmensi spotřebou. Jasne ze je rozdil jestli mam na mysli město, okresky nebo dalnici. Me jde spis o z vetsi casti město plus okresky. To je pro me klasickej denní provoz. To "skrtit to pod 2000" sem myslel tak, ze jezdit dlouhodobe ve spektru 1500 - 2000 není uplne to nej pro benzinovej motor.
  3. Zajima me, jaky jezdite otáčky, když se snažíte jezdit na spotřebu, skrtite to i pod 2000 a nebo klasika 2000-3000?
  4. Zdar chlapi, resim ted problem s vibracema pri rozjezdech i pri jizde. Puvodne sem sel na jistotu ze problem bude vyfuk ale kdyz sem koukl pod auto tak vyfuk je uplne OK. Abych popsal problem: Pri startu to kopne ale hned prestane, na neutral naprosto bez problemu i v otackach. Pri zpatecce taky bez problemu ipri rozjezdu z mista do kopce. Problem je pri rozjezdu dopredu. Silne vibrace do kastle ktere jdou az do kufru. Na jednicku katastrofa, s rostoucima otackama skoro az zalehaj usi (nedejboze do kopce) za 2,3,4 taky problem ale postupne mensi a mensi. Kdyz dam nohu z plynu tak bez problemu. Smerem z kopce kdyz pridavam plynule, tak bez problemu ale kdyz dam plnej tak to zase kopne a vibrace jdou postupne do ztracena. Myslite, ze problem bude silentblok prevodovky? Horni u motoru se jevi jako OK. Dneska chci jeste kouknout na ten spodek. Nemate nekdo podobnou zkusenost? Moc diky za rady.
  5. Confiman

    stahovačka

    Zdar chlapi, mate někdo zkusenosti s "cinou" co se tyce stahovačky? Nechce se mi uplne davat 1500 za origo ale jestli cina za 2 roky odejde tak radsi zainvestuju. Diky za názory.
  6. Tak po další zkousce: baterie na několik minut odpojena. Následně ihned z první jak psal Wojny a postup dle Royceho. Odzkoušeno ale bohůžel bez úspěchu. Už si pomalu připadám jako blázen. Nemůže být taky problém někde jinde, co ovladač? Komfortka? Děkuji za rady.
  7. Tak bohůžel bez úspěchu. Zkousel jsem to jak se zapnutým zapalovaním, tak s nastartováním. I vícekrát než jednou a i s otevřením/zavřením na první/druhou polohu čudlu. Tak nevím kde může být sakra problém.
  8. Zdar chlapi, nedavno sem si vsiml ze mi prestal fungovat automatickej dojezd zavirani/stahovani oken pri zmacknuti tlacitka do druhy polohy. Jinak vse funguje v poho ale drzet ten cudl po celou dobu zavirani je pri rizeni docela nepohodlny. Nevite nekdo co s tim? Diky za odpoved. M.
  9. Auto mam od leta a problem se objevil az ted. Olej sem dolil nadvakrat k minimu a hned poprvy byl znat velkej rozdil. Nasledne sem mrknul zespod a vse vypadalo dobre, kolem cerpadla, hadic i manzet rizeni, nikde nic nechcalo ani oroseny nebo mastny. Cidlo taky v dobrym stavu. Budu doufat ze to bylo vazne jen nedostatkem oleje. Rizeni bylo komplet 2 roky zpet meneny, tak snad by to mohlo byt ok a jen se tenkrat dolilo malo servooleje. Uvidim casem no
  10. Zdravim, taky me zacina trapit servo, chvilema tuhne a po nakouknuti do nadrzky sem zjistil ze jsem dost pod minimem. Dneska se chystam dolevat olej a zjistit zda to nekde chcije,cehoz se bojim nejvic pri tech cenach Jenom se chci zeptat, jak je to s odvzdusnenim kdyz budu dolejvat? Nekde sem cetl ze staci parkrat plnej rejd leva i prava, nebo se to dela jinym zpusobem? Diky za odpovedi M.
  11. Zdar chlapi, chystam se menit kabinovej filtr a chci se zeptat jak moc velkej rozdil je klasika od toho s uhlikem?Je to bytecny nebo se vyplati zainvestovat do filtru s uhlikem? Diky za odpovedi. M
  12. Zdar chlapi, sundaval sem ted vzadu napis F plus motorizaci a chci se zeptat cim je nejlepsi sundat dolu ten zbytek toho lepidla. Bojim se technickym benem kvuli lalku. Je na to neco setrnejsiho co byste doporucily? Diky za odpovedi M
×
×
  • Vytvořit nový...