mytrix Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Jsem si tento tyden pri vyjezdu z parkoviste promackl dvere o naraznik druhyho auta Sice lak neni ani skrabnutej, ale dvere jsou proste tak o 1cm promacknuty.. Nevi nekdo o nejakem sikovnem servise v brne, kde by mi to napravili? diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zkus tohle na promáčkliny,když nemáš barvu dole. Sice to není Brno, ale práce a kvalita na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 asi vypadl link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 asi vypadl link? RF Auto max spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 RF i za mě, jinam nejezdím HUML&company umíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 presne tak.. vzdy dojedu on to zdiagnostikuje mechanicky tak vagiinou objednam se a pak si prijdu pro auto a prace suprove odvedena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.