Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tato řada se prodávala v Německu, ale zajímalo by mě, jestli by se nedalo ve Škodě sehnat toto označení pod nápis Fabia a na náraznících?

post-1999-1233500044_thumb.jpg

post-1999-1233500053_thumb.jpg

Si si istý tou radou že sa predávala v nemecku? Odkial to máš? Moja ETKA žiaden takýto nápis nemá a mimo to, vyzerá to dosť neorigo hlavne ten bočný..

Skutecne se to prodavalo v Nemecku jako Fabia GT, nicmene tyhle napisy byly v rezii nemeckeho importera, v sortimentu Skodovky (tudiz v Etce) je nenajdes.

Stejne to bylo s napisem "eXtra" (viz. foto, vyfoceno v DE) a oznacenim dalsich akcnich modelu prodavanych v Nemecku.

post-9-1233501467_thumb.jpg

na náraznících :kuk:

Bobe, kdyz mi bylo 5, taky jsem si plet narazniky a blatniky. Ale to je detail. ;)

• 3 měsíce později...
Si si istý tou radou že sa predávala v nemecku? Odkial to máš? Moja ETKA žiaden takýto nápis nemá a mimo to, vyzerá to dosť neorigo hlavne ten bočný..

u nás v autobazaru máme taky modrou fábii dotaženou z ciziny a má tam taky napsáno extra ale nemá tam napsán obsah vzau na 5tých dveřích

Bobe, kdyz mi bylo 5, taky jsem si plet narazniky a blatniky. Ale to je detail. ;)

já taky -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.