Publikováno Únor 1, 200916 r Tato řada se prodávala v Německu, ale zajímalo by mě, jestli by se nedalo ve Škodě sehnat toto označení pod nápis Fabia a na náraznících?
Únor 1, 200916 r Si si istý tou radou že sa predávala v nemecku? Odkial to máš? Moja ETKA žiaden takýto nápis nemá a mimo to, vyzerá to dosť neorigo hlavne ten bočný..
Únor 1, 200916 r Skutecne se to prodavalo v Nemecku jako Fabia GT, nicmene tyhle napisy byly v rezii nemeckeho importera, v sortimentu Skodovky (tudiz v Etce) je nenajdes. Stejne to bylo s napisem "eXtra" (viz. foto, vyfoceno v DE) a oznacenim dalsich akcnich modelu prodavanych v Nemecku.
Únor 1, 200916 r Autor Tak na blatnících... 2Bobik: Tak jsem se spletl. Myslel jsem, že máš víc rozumu... http://www.skodahome.cz/clanek/660-skoda-fabia-gt Upraveno Únor 1, 200916 r od Petta
Květen 4, 200916 r Si si istý tou radou že sa predávala v nemecku? Odkial to máš? Moja ETKA žiaden takýto nápis nemá a mimo to, vyzerá to dosť neorigo hlavne ten bočný.. u nás v autobazaru máme taky modrou fábii dotaženou z ciziny a má tam taky napsáno extra ale nemá tam napsán obsah vzau na 5tých dveřích
Květen 7, 200916 r Bobe, kdyz mi bylo 5, taky jsem si plet narazniky a blatniky. Ale to je detail. já taky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.