Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:)

Vloženo
dřevodekor?snad né :o

projdi tu sekci bazar ale pochybuju,leda tak škodovka ale nejsem si jist,mám za to že to byl vždy polep

nene LaK mají klas dřevo, resp možná né dřevo, ale neni to ta hnsun samolepící hmota jako prodávají na různých tuning stránkách

Vloženo (editace)

Taketo mas na mysli? Len to musi existovat ked to tak mam...

post-18780-1233686583_thumb.jpg

post-18780-1233686509_thumb.jpg

sice neviem co to je za typ co mas ci nahodou nemas kaplicku misto vlny...

Editováno: , autor: mysko
Vloženo

Ve škodovce se dělal i dřevodekor na manuální klimu. Číslo dílu je myslím DAP300002, protože na climatronic je DAP300001. Je to na novou palubku (kapličku). Kdybys to chtěl na vlnu, válí se mi někde v garáži.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Nevím kolik stojí, ale ve škodovce ho vedou, jak na manual tak na climatronic - jsou to 3 díly - mřížka, popelník a pod řadící páku. Ale je to pouze na lepší přístrojovou desku.

čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:)
Vloženo (editace)

Číslo z Etky - DAP 300 002

post-27479-1234466362_thumb.jpg

Editováno: , autor: McDrapi
Vloženo

ETKA je program, elektronický katalog nahradních dílů pro Skodu, VW, OOOO a Seat. Když budeš hledat tak najdeš, stahneš, nainstaluješ a budeš mit taky.

Vloženo
tema precistena od OT o Etke.

Taketo veci prosim rieste cez SZ paaaani, tuto programy chranene autorskym pravom nenajdete. ;)

smazal si i můj dotaz ohledně toho, zda se dá přes etku díl objednat. Mám tím na mysli dřevodekor o kterém se tu celou dobu diskutuje, takže dotaz zní...dá se přez etku sehnat kontakt na dodavatele daného dílu?:)

Vloženo

Nie, cez Etku nic neobjednas, je to standalone program.

Objednavame bud v skoda salone/servise/... alebo u "tunajsich predajcov" cc-autodily.cz a skoda-dily.cz

PS: necituj zbytocne bezprostredne predchadzajuce prispevky. ;)

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...