Publikováno Únor 2, 200916 r čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:)
Únor 2, 200916 r dřevodekor?snad né projdi tu sekci bazar ale pochybuju,leda tak škodovka ale nejsem si jist,mám za to že to byl vždy polep
Únor 2, 200916 r Autor dřevodekor?snad né projdi tu sekci bazar ale pochybuju,leda tak škodovka ale nejsem si jist,mám za to že to byl vždy polep nene LaK mají klas dřevo, resp možná né dřevo, ale neni to ta hnsun samolepící hmota jako prodávají na různých tuning stránkách
Únor 3, 200916 r ja bych rekl ze na manualni to nebude ze pouze na digitalni se to delalo...jak rikaji teda polepit si to no
Únor 3, 200916 r Taketo mas na mysli? Len to musi existovat ked to tak mam... sice neviem co to je za typ co mas ci nahodou nemas kaplicku misto vlny... Upraveno Únor 3, 200916 r od mysko
Únor 4, 200916 r Ve škodovce se dělal i dřevodekor na manuální klimu. Číslo dílu je myslím DAP300002, protože na climatronic je DAP300001. Je to na novou palubku (kapličku). Kdybys to chtěl na vlnu, válí se mi někde v garáži.
Únor 12, 200916 r Nevím kolik stojí, ale ve škodovce ho vedou, jak na manual tak na climatronic - jsou to 3 díly - mřížka, popelník a pod řadící páku. Ale je to pouze na lepší přístrojovou desku. čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:)
Únor 12, 200916 r Číslo z Etky - DAP 300 002 čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:) Upraveno Únor 12, 200916 r od McDrapi
Únor 12, 200916 r Číslo z Etky - DAP 300 002 sem se chtel zeptat to mas naky program nebo je to normalne web stranka?
Únor 13, 200916 r ETKA je program, elektronický katalog nahradních dílů pro Skodu, VW, OOOO a Seat. Když budeš hledat tak najdeš, stahneš, nainstaluješ a budeš mit taky.
Únor 13, 200916 r To teda ziram, myslel jsem, ze se delal drevodekor pouze na Climatronik ale maji ho teda i na manualni hmmm
Únor 16, 200916 r tema precistena od OT o Etke. Taketo veci prosim rieste cez SZ paaaani, tuto programy chranene autorskym pravom nenajdete.
Únor 16, 200916 r Autor tema precistena od OT o Etke.Taketo veci prosim rieste cez SZ paaaani, tuto programy chranene autorskym pravom nenajdete. smazal si i můj dotaz ohledně toho, zda se dá přes etku díl objednat. Mám tím na mysli dřevodekor o kterém se tu celou dobu diskutuje, takže dotaz zní...dá se přez etku sehnat kontakt na dodavatele daného dílu?
Únor 16, 200916 r Nie, cez Etku nic neobjednas, je to standalone program. Objednavame bud v skoda salone/servise/... alebo u "tunajsich predajcov" cc-autodily.cz a skoda-dily.cz PS: necituj zbytocne bezprostredne predchadzajuce prispevky.
Březen 3, 200916 r Autor tak dřevodekor už je doma:) dnes mi přišel ze slovenska za 1200kč, zož ujde vzhledem k tomu, jak je to nedostatkové zboží
Březen 3, 200916 r Autor prosím, prosím, ti co mají Etku.. je možné zjistit kod dřevodekoru do dveří? Pokud tento díl lze v Etce dohledat, díky:)
Březen 3, 200916 r Neviem ci mas na mysli len tie listy. Pozri tu... http://partmaster.com.ua/?action=catalog_s...%B7%D0%BE%D0%B2 cislo 10. Podla etky 1U0867439 a 2WE pise orech,teda asi drevo dekor lista.. . Upraveno Březen 3, 200916 r od mysko
Březen 3, 200916 r Autor přesně toto myslím, zkusím google a uvidíme, zda podle čísla dílu něco vyhledám
Březen 3, 200916 r Autor no nic, jsem rád, že jsem sehnal řadičku z LaK a dekor pro manual klimu, takže jsem spokojen, dekor na dveře by byl jen třešnička na dortu:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.