kenny_fx Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Zdar, chtěl bych tady vyvolat novou diskusi o tom jaké palivo čepáte do benzínových motorů. A jaké pozorujete změny. Já osobně beru na Shell klasickou natural 95. Někdy zkusím V-POWER 95 ale asi žádný rozdíl ve výkonu (možná to čístí a chrání motor - nevím). Co Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Pravidelne tankuju 95... bohuzel jsem bral ted parkrat na PAP oil a po oddelani nohy z plynu auto cuklo,tak sem tam dal ted careru 100 a bez problemu... Celkove to na vykonu asi nepoznam...ale spis je motor takovy klidnejsi a plynulejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Já obyčejně beru ten nejlevnější natural 95 co kde je, takže nikdy u OMV, Shell, Benzina, jen jednou sem bral plnou u Benziny té jejich Vervy 100, nebo jak se to jmenuje, ale rozdíl veškerej žádnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Zdravim, ja do svojej Octy lejem Shell V-Power Racing alebo OMV Carrera 100. Mám odskúšané, že motor ma jemnejší a plynulejší chod, ide tichšie, možno je to môj subjektívny názor, ale aj ťah to má o máličko lepší. Ale dávam to tam aj preto, lebo to nejde z môjho vrecka, 90% km čo nabehám vlastným autom je na služobkách. Takže komplet palivo + amortizáciu platí zamestnávateľ,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 papoil, lukoil a další pochybný pumpy ignorovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Já tankuju od března 2008 pouze a jedině Shell V-power. Nějaký výrazný rozdíl ale nepozoruju. Ani v tahu, ani ve spotřebě. Při posledním tankování jsem byl velice potěšen 1l za 23,50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Já tankuju pouze u Shell a to V-power a někdy V-power Racing.Mám moc rád své auto a proto chci pro něj to nejkvalitnější!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Já tankuju pouze u Shell a to V-power a někdy V-power Racing.Mám moc rád své auto a proto chci pro něj to nejkvalitnější!!!! REKLAMA Mooc pekne napisane,jak z reklami,ale je to i so mnou tak isto,tankujem V-Power,W-Power racing som v skotsku este nevidel,a ked nie V-Power tak BP unleaded 97,95 vobec,nepozeram na tych par halierikov ako niekdo ze je tam a tam lacnejsi,skusal som rovnaku trasu s 95 a potom s V-Powerom a rozdiel bol. Kdyz chcete aby vas motor shel tak proste shel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Od začátku co vlastním Octu, tak tankuju Shell V-Power, natural 95 jsem dal jen jednou a to když jsem byl poprvní tankovat do Octy a musím říct, že s V-Power je auto tišší a asi i trošku líp jede. Zkoušel jsem i OMV Carrera 100, ale od V-Power jsem rozdíl nepoznal, tak jsem zůstal u Shelu a sbírám rovnou i bodíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 naftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 TomasB: To téma se jmenuje: Co tankujete do své BENZÍNOVÉ oktavie.... tak jestli do ní leješ naftu tak jak Ti to jezdí? Poděl se s námi o zkušenosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jelínek Jiří Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tak co se týká renomovaných prodejců, tak tam je to jedno, protože když jsem dělal nějaký čas na skladu Čepra tak tam jezdily cisterny jak na běžícím pásu a pokaždý od jiný čerpačky a všichni brali palivo z jedný roury. Takže žádný rozdíl. Tyto čerpačky si aditivaci na vyšší cetanová, nebo oktanová čísla provádí sami, ale základ je stejný. Ale těm pokoutným soukromníčkům se raději vyhybám. Jejich zisky za můj motor- ani náhodou. To si raději 2 Kč,- na litr připlatím. Ale každý svého štěstí strůjce, jednou natankuješ a pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Mam 1.6ku a tankuju vyhradne Benzinu Vervu 100 (98 oktanu) a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 (editace) Já tankuji u Shellu, OMW a Benziny a vždy jen na jednom max. dvou místech SHELL: Výstavní ev.č. 2/15, 149 00 Praha-Háje, Praha-Vídeňská OMV Praha, jižní spojka, Směr ČERNÝ MOST, Československého exilu 1912/2 143 00 Praha-Modřany BENZINA Praha 9 dálnice D11 km 3, směr HK, Praha 9, 193 00 Editováno: 9. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Mám 1.8ku a beru výhradně Vitogaz nebo Tomegas, maximální aditivace, škrtící klapka jako nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Po odzkoušení V-P (98 nebo 100 oktanů na denní trase nemám) a zjištění, že subjektivní rozdíl proti N95 je pouze v nepatrně tišším projevu motoru tankuju, vždy tam, kde je cena nejníž, což jsou za poslední 4 roky výhradně a jen noname pumpy včetně "jézéďácké" skoro před domem, teď se k nim přidalo nově postavené Tesco. Ani jednou jsem nezaznamenal problém. A na dovolených v Rakousku běžně tankuju N91, opět bez výraznějčího rozdílu. Na druhou stranu, u minulého auta, Felda 1.6 Cimbu tuning, byl rozdíl při lepřím benzínu znát jednoznačně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 1.8T beru ted převážně OMW Carrera 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Už 5 let pouze u Shell 95 nebo V-Power,při dobrých cenových relacích i Racing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 většinou shell benzín i plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Ja take tankuji do sve 1,6 101 ps v okoli to nejlacinejsi. Jak se zda, vetsinou jsou smetaci tam kde tecou velke penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Slovnaft 95:) Ale pri kupe noveho auta (1,4 TSI) mi odporucali pri dlhsich trasach nacapovat 100 oktanovy...Predajca tvrdil, ze to nie je placebo efekt, ze vraj to sam pozna aj na svojom S2 3,6... BTW: OMV mi v nasom meste nikto neodporuca (alebo aspon netankovat z poslednych 2 stojanov-riedenie benzinu - potvrdene aj inspekciou)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chozee Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 No ja tankuji naftu z Parama Pardubice. U Shell to jsou vyhozeny penize, zadny efekt na vykon neni poznat, protoze ta nafta je stejne z Čepra. Jediny rozdil je v aditivaci, ktery dela Shell, Benzina, OMV atd. Nebrat Papoil, Unicorn, Eurooil ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 je to pravda, ze v blizkej dobe pojdu ceny benzinu brutalne hore?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Já teda pokud tankuju benzina to semtam, tak spiše podle ceny, ale jen 95, věřím že větši oktan jen a jen prospívá ale mě to stačí. a tankuji shell omv a v přerově lukooil. Je to o penezích a o cennách benzinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Už dva roky beru od Globusu N95 a po razantním poklesu jsem zkusil N98 u LukOil a je to parádička a zatim zůstávám na N98, až bude za 30kč/litr asi se vrátim na N95 ... jinak poznatek, N98 z LukOilu je takovej živější než od Globusu, kde mi přijde jak N95, kdyby jinak nesmrděl, tak bych si dovolil říct, že pod N98 prodávaj N95 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.