Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Umíte někdo poradit jak nahrát novej soft do Parrotu ? Můj neumí česky, mám tam verzi 2.11b. Na netu je verze 2.11d, která obsahuje češtinu,ale nevím jak to flashnout do Parrotu. Už jsem zkoušel dva booky s bluetooth, ale nedaří se mi nastavit komunikační porty. Nevíte někdo jak to nastavit ?

Ahoj, jestli si z Prahy, tak ti to flashnu.

• Autor

Bohužel do Prahy to mám skoro 5 hodin cesty, ale když víš jak na to, tak poraď ?! Mluvil jsem s dovozcem a ten mi řekl že musím do autorizovaného servisu, že mi to tam udělaj za tři sta a že mi neporadí že by jako porušil etiku Parrotu nebo co. Bral to moc odpovědně.

Mužeš si to udělat v pohodě sám. Stačí si stáhnout ze stránek Parrotu sw Parrot update tool, v nastavení bluetooth zařízení v notebooku zjistit jaký COM port se emuluje a ten pak zvolit v tom programu Parrot. Jo a myslím že v 3200 se musí ještě v menu povolit aktualizace přes bluetooth.

• 9 let později...

Čau lidi koupil jsem si auto a je tam taky tohle hensfree ale předešli majitel chtěl smazat kontakty a povedlo se mu smazat část programu Tedka tam jde žádat pouze 3 místní kód.

Myslíte že když bych aktualizoval program tak by běžel jak má.

Na stránkách parrot jsem si stáhl ten program. Ale když si přes ten program stáhnout aktualizaci v češtině tak mi to hlásí chybu ze servem. Nevíte co stím nebo musím k někomu kdo tomu rozumí.

Předem děkuji za odpověď

Musíš k někomu kdo tomu rozumí, musí se přehrát software v displeji, odkud jsi? V Praze ti to udělám.

Jsem z chomutova a něco pobliš kdo by mi to udělal není.

Díky

A dáš mi na sebe kontakt až pojedu do prahy tak bych se zastavil pokud nikdo poblíž není.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.