TELEPORT Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Všiml jsem si v poslední době toho ze mi fabka při startu delá toto: start za studena motor při startu naskočí cca do 1000 otaček a pak spadne na 800 asi normál ale za tepla třeba pri jizdě zaparkuji jdu nakoupit a pak cca po chvilce nastartuji tak jako by se ozvala rána z motoru je to slyšel a je i taková vybrace a otačky vyskočí na 1200 a pak spadnou na 800 jde mi o to že se mi zdají divné ty teple starty teda ty rany a ten záchjev ... motor má najeto 164000 a teprve za 2 dny jdu na nove rozvody setkal jse s tím někdo pardon dodávám jde o motor 1.4 mpi 44 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 No jelikož nepíšeš co je to za motor, tak ti asi těžko někdo poradí ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) pardon 1.4 mpi 44 kw Editováno: 11. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Zkusil bych jiný benzín, případně vyměnit palivový +vzduchový filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) VSECHNY FILTRY JSEM PRED TYDNEM DAVAL NOVY NO JEDINE ZE BYCH SKUSIL NATANKOVAT NA JINE BENZINE A NEMUZE BYT TREBA NECO SE STRATEREM NEBO NECO S MOTOREM MYLSIM NEJAKOU PORUCHU , NEDAVNO JSEM BYL NA DIAGNOSTICE A PREJ ZE BYCH MOHL MIT SPTANOU LAMNDA SONDU ALE SPOTREBA JE V NORMÁLU CCA 7 LITRU Editováno: 11. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Lambdou to nebude, to by se ti rozsvítila kontrolka motoru. Zkus jinej benzín případně ještě vyměň svíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) svicky jsem menil nedavno hned po koupi i s olejema a filtrama Editováno: 11. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 necituj poslední příspěvky, nebo dostaneš od adminů varování jinak k těm svíčkám, dal jsi tam předepsané, nebo experimentuješ s nějakými "zaručenými" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 11. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) mel jsem to v servisu tam je menily takze bych rek ze tam dali co tam maji byt Editováno: 11. Únor 2009, autor: TELEPORT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.