Pawouk Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Není dovoleno probírat stejnou věc v několika tématech. Duplicity jsem smazal. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funscreen Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 Ok, dik. A omlouvám se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanz93 Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Dobrý den, mám úplně stejný problém, povedlo se vám to vyřešit? Mockrát děkuji za odpověď 🙏 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simlik Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) Ahoj, já mám vyloženě vrzání viz video níže pozná někdo, co to je? Superb 3 2.0TDi 110kW nájezd 60tkm Dííky! Edited July 1, 2022 by simlik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnMiT312 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Klasika, vrze rozvodak o kraj napinaci kladky. Je na to pripis, odkaz tady: Ale podle toho, ze uz mas ulomeny predni drzak krytu rozvodu, tak uz tam nekdo vlezly byl (nam ho taky pri kontrole ulomili) Pokud je tam spravna kombinace remen/kladka, tak to staci jen lehce primaznout z cela remenu a je klid. Pokud je tam remen Gates nebo stary Dayco tak te i pri tam malem najezdu vymena remenu nemine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazlik25m Posted March 10, 2024 Share Posted March 10, 2024 V 1. 7. 2022 na 9:55, simlik napsal: Ahoj, já mám vyloženě vrzání viz video níže pozná někdo, co to je? Superb 3 2.0TDi 110kW nájezd 60tkm Dííky! Ahoj, podarilo sa ti odhaliť kde bol problém ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PeterSuperb Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 Dobrý deň, mám superb 3, model 2020, 2.0TDi, 140kw 4x4. Už dlhšiu dobu pozorujem divný zvuk z motora, oblasť rozvodov, pri studenom motore počuť akési “chrčanie”, prestane to až keď sa motor dostatočne zahreje. Niekde som čítal, že to spôsobuje vakuova pumpa alebo olejové čerpadlo, sú s tým videá aj na internete. Máte niekto s tým skúsenosť, prípadne postup opravy? Už som o tom čítal na nejakých fórach ale ako to vyriešiť som sa nedozvedel. Auto ma najazdené 177 000km, rozvody boli nedávno menené a robilo to aj pred výmenou aj po výmene čiže rozvody to pravdepodobne nebudú. Vopred ďakujem za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukSag Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 Olejove cerpadlo. Nijak neresit. Je to vlastnost. Muzes vymeni cerpadlo ale co jsem cetl tak se to za par tis km zase vrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milda666666 Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 V 28. 6. 2019 na 9:28, funscreen napsal: Ahoj všem, potřeboval bych vyřešit jeden zvuk, který mi jde z motoru POUZE po studeném startu. Přidávám ho do přílohy, prosím, poslechněte si ho a jsem zvědav na Vaše názory.. Je to kombinace "chroupání" a "cvrčka".. Nechci měnit půl motoru, ale byl bych rád, kdyby náhodou někdo z Vás věděl, o co jde... Díky moc. PS: jedná se o SUPERBa III, 2,0TDi (110/150) r.v. 2016, najeto 128tkm IMG_1754.TRIM.MOV 9.25 MB · 142 stažení Ahoj, Mě to dělá to samé, prý to dělá olejové čerpadlo, prý je to normalmní u tété motorizace...když se motor zahřeje tak to stichne že? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra16V Posted March 19, 2024 Share Posted March 19, 2024 Dotyčný tady byl naposledy 2 roky zpátky, tak nevím, zda ti odpoví... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frgzoo Posted April 11, 2024 Share Posted April 11, 2024 (edited) Zdravím, začal se mi ozývat zvuk od motoru při studeném startu, někdy to doprovází i špatný start, když se motor zahřeje tak už běží hezky, někdo nějaké nápady ? S3 2016 140KW DSG IMG_2736.mov Edited April 11, 2024 by Frgzoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenal Obecny Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) V 1. 7. 2022 na 9:55, simlik napsal: Ahoj, já mám vyloženě vrzání viz video níže pozná někdo, co to je? Superb 3 2.0TDi 110kW nájezd 60tkm Dííky! Ahoj, tak čím to bylo? Jsem po výměně rozvodů a dela to stále, pouze pri studeném startu, po zahřátí přestane 🙂.. Myslel jsem, ze to přestane po výměně, ale dělá to furt 😃🙈 Popřípadě prosím i ostatní o reskci, pokud víte 👌 🙂 Dík za odpověď. Edited January 8 by Zdenal Obecny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts