Publikováno Únor 10, 200916 r Všiml jsem si v poslední době toho ze mi fabka při startu delá toto: start za studena motor při startu naskočí cca do 1000 otaček a pak spadne na 800 asi normál ale za tepla třeba pri jizdě zaparkuji jdu nakoupit a pak cca po chvilce nastartuji tak jako by se ozvala rána z motoru je to slyšel a je i taková vybrace a otačky vyskočí na 1200 a pak spadnou na 800 jde mi o to že se mi zdají divné ty teple starty teda ty rany a ten záchjev ... motor má najeto 164000 a teprve za 2 dny jdu na nove rozvody setkal jse s tím někdo pardon dodávám jde o motor 1.4 mpi 44 kw
Únor 11, 200916 r Autor VSECHNY FILTRY JSEM PRED TYDNEM DAVAL NOVY NO JEDINE ZE BYCH SKUSIL NATANKOVAT NA JINE BENZINE A NEMUZE BYT TREBA NECO SE STRATEREM NEBO NECO S MOTOREM MYLSIM NEJAKOU PORUCHU , NEDAVNO JSEM BYL NA DIAGNOSTICE A PREJ ZE BYCH MOHL MIT SPTANOU LAMNDA SONDU ALE SPOTREBA JE V NORMÁLU CCA 7 LITRU Upraveno Únor 11, 200916 r od TELEPORT
Únor 11, 200916 r Lambdou to nebude, to by se ti rozsvítila kontrolka motoru. Zkus jinej benzín případně ještě vyměň svíčky.
Únor 11, 200916 r Autor svicky jsem menil nedavno hned po koupi i s olejema a filtrama Upraveno Únor 11, 200916 r od TELEPORT
Únor 11, 200916 r necituj poslední příspěvky, nebo dostaneš od adminů varování jinak k těm svíčkám, dal jsi tam předepsané, nebo experimentuješ s nějakými "zaručenými"
Únor 11, 200916 r Autor mel jsem to v servisu tam je menily takze bych rek ze tam dali co tam maji byt Upraveno Únor 11, 200916 r od TELEPORT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.