zattrix Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Fabia priepastne zaostava v sirke voci konkurentom... Ono je jedna věc šírka venku a druhá vnitřní rozměry, tam už to ve FII tak špatné není si myslím... třeba Ibiza ač na nové platformě mi přijde menší vevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ono je jedna věc šírka venku a druhá vnitřní rozměry, tam už to ve FII tak špatné není si myslím... Hlavně je vždycky hodně zábavné, že na takových fotkách co tady strčil cjoctavian je Fabia vždy postavená rovně a vedle toho clio pod uhlem, aby to náhodou nevypadalo málo výrazně. Další věc, kterou vidím jako hodně úsměvnou je porovnání vnitřních rozměrů a uspořádání interiéru. Shodou okolností poslední týden jezdím křížem krážem Francií a větší šířka by byla tady v uličkách jednoznačným handicapem. Chápu, že u nás ještě spousta lidí nepochopila pojem kompaktního auta, ale když se třeba podíváte na vnitřní šířku vpředu a vzadu u FII (138cm a 138cm) a u Clia (140 a 141cm), třeba někoho něco trkne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 (editace) 1. tu fotku som nerobil ja a nebol to zamer odfotit Clio o 1 stupen sikmejsie... 2. sirsie dvere u Clia - zeby sirsia deformacna zona? 3. 3 mame este dost daleko do parizskych uliciek (kde aj tak kazdy otlka auta pri parkovani - bez rozdielu velkosti) 4. kompaktne auto asi nepochopili vsetci vyrobcavia kompaktnych aut, nie ja Editováno: 11. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 1. nema cenu rozebirat jestli ses autorem fotek, ktere sem vkladas. ono je stejne tezky najit jinou, takle neprilepsenou 2. sirsi deformacni zona obecne bez dalsich podrobnosti nic neznamena - napriklad v NCAP ma Fabia u bocniho narazu o bod horsi vysledek z jedineho duvodu - zablokovany zamek zadnich dveri, R pak plny pocet 3. garaze se obvykle s zivotnim cyklem auta nezvetsi a muzu rict, ze zaparkovat v nekterych podzemnich garazich se SII je obcas za trest. a to je jeste jezevcik ve sve tride stejne jako fabia 4. ne vsichni vyrobci delaji mestska auta velikosti golfu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 s tym S2 a vychdzanim z parkoviska suhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 jinak jeste k tem priepastnym rozdilom - dival ses nekdy na vnitrni sirku OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 A proč by nemohli použít karoserii FII, rozšířit blatníky a posadit na podvozek PQ25? V předu by došlo k rozšíření o 29 mm a vzadu o 31. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 A nemá FII od minulého roka prednú nápravu z PQ25? BTW: je PQ25 navrhnutá s "podporou" 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 neco takovyho se resilo v sekci FII/R a nikdo nejak spolehlive tusim nedokazal rict, co se tam vlastne dava jinak s tim podvozkem souhlasim, ze by to mohlo byt realne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Na auto.cz píšou, že se ve Frankfurtu představí facelift Fabie. Kdo tomu věří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Já ne. Už jenom kvůli tomu, že teď šla dobře na odbyt kvůli státním subvencím a Škoda zas nemá tolik modelů, aby mohla dat dvě novinky na jeden salon. Má to bejt prej v březnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2009 ja celkom ano, ved ked uz bola prichytena RS pri testoch...a ta bude FL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 (editace) Ve včerejším SM článek o fac. FII,Rom,změna se má týkat hlavně předního nárazníku,širší a nižší masky chladiče asi jako Superb nebo OII. Editováno: 22. Září 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 (editace) Ale ani jeden pisálek si nevšiml ploutvičky (na zadní straně střechy v černé barvě) Editováno: 22. Září 2009, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Všimne si nějaký náš expert více věcí? (ploutvička, přední část, boční lišty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 (editace) No já nevim, ale ty světla vypadají jako ty současný. Takže pokud je tohle kompletně FL auto, tak něco drhne v Georgově kouli a nebo je tohle a) nějak maskované b ) jenom částečně FL. Boční lišty na zakladním modelu nejsou ani teď a ani na některých prvních prezentačních snímcích stávajícího R. EDIT: tak beru zpět, tvar je podobnej, ale vypadá to na jinou velikost - protaženost. Já bych asi změny vzadu u R nečekal, asi su deformovanej vlastnictvím, ale vzadu bych nic neměnil. Snad krom přesunu antény dozadu pro auta bez panoramy. Editováno: 22. Září 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Já bych řekl, že to je spíš kachna... aby měla škodovka na chvíli klid a na internetu se o něčem psalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 to bojler: Já bych ji zase dozadu nedával. Rodiče mají roomstera bez panoramatické střechy a vychvalují si anténu vpředu kvůli myčce, která anténu "češe", na mé fabii jede kartáč vzadu proti a čekám, kdy mi zlomí prut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Myslim, ze tak ako pri facelifte FI ani u FII nebudu zmene svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 to bojler: Já bych ji zase dozadu nedával. Rodiče mají roomstera bez panoramatické střechy a vychvalují si anténu vpředu kvůli myčce, která anténu "češe", na mé fabii jede kartáč vzadu proti a čekám, kdy mi zlomí prut. A co takle si prvne zjistit, jak se jezdi do mycky? Posledni rok auto voplachuju rucne, ale vsude, kde sem byl predtim, tam bylo VYRAZNYM pismem napsano, ze MUSI byt sklopena a nebo odsroubovana antena! Mimochodem, trochu nechapu tu namitku, kdyz tam bude ploutev.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) Neříkám, že jí nesklápím, já ji sklopím, ale ten kartáč, když jede dopředu, mi ji stejně zvedne (na naší staré fabii se už takhle jeden prut zlomil). Jinak kdyby byla ploutev, tak ta by určitě byla lepší vzadu, i když já osobně jsem příznivcem prutu. Promiňte trošku jsme odbočili od fabie k roomsteru. Edit: Když se tady mluví o světlech, tak mě by se líbilo, kdyby tam přidali dálková světla, jako další žárovku. Podle mě to byl docela krok zpátky, když škodovka dala H4 nebo si u čoček lámala hlavu s clonkou. Editováno: 23. Září 2009, autor: Ciryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Když budeš mít dálkový separátně, nebudou moct bejt zas natáčecí.. navíc, na té fotce jde vidět, že parabola bude i dál jedna. Ono to svítí dobře, jenom v tom člověk nesmí mít ty šitky z fabriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ten přední nárazník je snad úplně stejnej jako ten na současným Logáči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) Wow, tak tu podobu s Loganem jsem si neuvědo mil , dobrý postřeh... Taky by mě zajímalo, co dělají na kapotě, jak jsou blinkry, stříbrné lemy. Podle mě je to dost hnusný a levný tuzing Detail světla v lepší kvalitě + zvýraznění stínů Editováno: 23. Září 2009, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2009 zeby len maskovanie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.