Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevím kam to dát tak to píšu sem.

Měl bych prosbu, nemohl by mi někdo poslat schéma zapojení obyč světel H4 a projektorů H7. Díky moc

dj.bob.piskot@email.cz

• o 9 měsíců později...
  • o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Děkuji moc,

chtěl bych přendat H4 na H7, tak by mě zajímalo zda to bude možné zapojit na původní kabeláž.

Děkuji za odpověď

pište na lukas.susice@seznam.cz

Editováno: , autor: ljelen
Vloženo

S velkou pradvěpodobností to nepůjde, projektor s H7 má jinou instalaci - například u H4 se při přepínání tlumené/dálkové skutečně přepíná výkonový přívod s proudovou zatížitelností 5-6A pro 2 vlákna, kdežto u H7 žárovka svítí trvale a dálkové světlo se z tlumeného dělá jen zdvihnutím clonky - což dělá elektromagnet s proudovým odběrem daleko menším. Asi bys musel vyměnit celou kabeláž včetně řídicí jednotky - náklady včetně jiných světlometů si nedokážu představit.

Vloženo

Jde to vymenit kus za kus. Jen Ti nebude fungovat dalkove svetlo(myslim tim kdyz das packu od sebe), ale budou fungovat mrkacky(packa k sobe). Aby Ti vse fungovalo musis spojit 2 dratky v Lukasu. Jinak Ekare co myslis tim ridici jednotku??

Vloženo

O té ŘJ mi to tvrdil člověk, který škodovky dělá léta - já se zatím dostal jen k tomu, že jsem s měřákem v ruce lezl pod kapotu a pod palubovku a hledal, který drát je kdy pod proudem. Tvrdil mi, že hlavní světla mají svou ŘJ - když jsem u něj po telefonu sháněl rozumy ohledně projektorových světel. Bohužel, "díky" neochotě ŠA cokoliv relevantního zveřejnit se nemám jak dostat ani k blbým schématům elektriky... To, co se dá stáhnout na uložto a podobných serverech neukáže ze skutečné instalace nic - to jsou jen bloková schémata.

Vloženo

Presne tak mel jsem uz napsanou vcera odpoved, ale nejak se mi pred odeslanim smazala. Nevim co to bylo za odbornika, ale jsou 3 druhy svetel. H4, H7 a H7 nataceci(jedine svetla co maji jednotku). Nevim co to bylo za odbornika co Ti to rekl, ale rekl Ti takovou polopravdu.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Jde to vymenit kus za kus. Jen Ti nebude fungovat dalkove svetlo(myslim tim kdyz das packu od sebe), ale budou fungovat mrkacky(packa k sobe). Aby Ti vse fungovalo musis spojit 2 dratky v Lukasu. Jinak Ekare co myslis tim ridici jednotku??

Ahoj

rozmyslam o projektoroch len ako pozeram tak treba nieco prepajat mozes my povedat kde presne a co treba prepojit????

Vdaka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...