potok Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Zdarec,obstaral jsem si vag com od 409-704.zajima me jaky kabel k tomu sehnat?nasel jsem 2. prvni-http://www.elerte.cz/produkty/diag-vw-skoda-audi-seat/obd-ii-kabel-kkl-s-usb-kompatibilni-s-vag-com-2.htm a druhy-http://www.elerte.cz/produkty/diag-vw-skoda-audi-seat/obd-ii-kabel-kkl-s-com-kompatibilni-s-vag-com-1.htm. jaky je v tom rozdil?diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jeden je do seriovyhe portu a druhy do USB jinak zadnej rozdil. Kazdopadne se podivej tady do bazaru. Takovej kabel sezenes za 1/3 ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 diky za info.a je tedy nejaky univerzal aby fungoval se vsema vaga?ja jen ze sem nekde nasel u kabelu napsany nepouzivat s vag com usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Kup si tu COM verzi - kdyz ji budes chtit pouzivat pres USB, koupis za 200 redukci usb<->RS-232 a mas vystarano. Take to tak provozuju k plne spokojenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 16. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 diky,sem prave v UK a maj tu docela dobry ceny.jen me jeste zajima jakej verzivag programu pro oc1 99-04? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 hoši mám vag 304 a nechce se mi rozběhnout prd Vistama, ani režim kompability nefunguje , není nějaký fýgl jak to rozjet?? pod XP jde normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 V zalozke kompatibilita si oznacil polozku spravca zariadenia? A pozor na ovladace- nesmu sa ti pri instalaci natiahnut nove z netu, urcite to potom nejde. Musis mat istotu ze instalujes ovladac co bol dodany s kablom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 kde jsi v Uk? kdybys něco potřeboval, ozvi se.. dělám vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46786&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 rozumíte mě nejde spustit ten program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Spusť ho jako správce! http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=37111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Nemáte náhodou někdo manuál na VAG COM popř. ostatních programů na diagnostiku O1? můžete posílát na ka.mi@quuick.cz Díky za příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 můžu poprosit znovu o tu emailovou adresu??? nějak se mi to vrací pošlu manual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak panove poridil sem si vag 409,a kabel usb.po spusteni mi to udela pouze test a najde zavady.jiny veci s tim nejdou delat protoze to porad hlasi ze si to mam zaregistrovat a pouzit klic :help: ,dalsi vec je ze mi to ukazalo iso a obdII nekompatibilni. .jeste se chci zeptat ten vag 805 jestli funguje na oci 1999?dekuji vam za pomoc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ta 805-ka ti urcite pojde, tiez ju pouzivam na r.v99. Tiez mam aj sadu kabel USB 409.1 + soft.VAG COM 304cz a pri rocnikoch do 2004 uplne postacuje na bezne ukony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmika Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 můžu poprosit znovu o tu emailovou adresu??? nějak se mi to vracípošlu manual E-mail je: ka.mi@quick.cz nemáte ještě někdo nějaký manuál s popisem jednotlivých operací ve VAGu? Třeba nastavení ser, intervalu, aktivace tempomatu....atd... Díky za příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.