žralok Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Jen se chci zeptat jestli někdo nehledá stříbrnou Fabii RS SPZ 7A7 3213. Auto je již delší dobu zaparkované na stejném místě. Auto je zaprášené a evidentně s ním nikdo nejezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 dle databaze MVCR je kradená, okamžitě tam pošli POLICII !!! http://aplikace.mvcr.cz/vozidla/vozidla/vy...7&akce=vspz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak auto jsem ráno zablokoval aby s ním nikdo neodjel a zavolal jsem PČR. Vozidlo je skutečně v pátrání jako ukradené. Policie pak zůstala u auta do příjezdu majitele a pak probíhalo nějaké zkoumání. Majitel si pak auto odvezl a mě jenom vzkázal, "ŽE MOC DĚKUJE!" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No to snad neni možny! Čtu to s otevřenou pusou!!!!! Tak to je bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 borec... , tleskam ... slusny lidi jeste existujou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) tak SUPER jen by mě zajímalo, jak dlouho majitel auto postrádal... Editováno: 18. Únor 2009, autor: jofree Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 tleskam panove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Žraloku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Good job Chlapy (i ženy ) pro příště, pokud by jste se dostali do podobné, né-li stejné situace, mrkněte se k autu a vizuálně skoukněte zdali jsou vpořádku zámky a spíncí skříňka...pokud né, je to jasný a volat PČR. Pokud by byly vpořádku a přesto by se vám to nezdálo, je to nejmenší zavolat horkou linku PČR a nechat to prověřit - přeci jen to příště může být auto kohokoliv z nás žraloku: zdá se mi to dost divný, není moc častý, aby se tímhle způsobem nlezlo vozidlo - obzvášť néé novější vozidlo...a majitel se teda mohl zachovat víc "ochotně" - stát se to mne, tak tě odměna nemine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Žraloku jsi mně se to stát a někdo mi to najít,tak s ním od radosti prochlastám snad celý týden.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Žraloku,jsi borec. Ten majitel taky mohl dát nějakou odměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) Pokud vím, tak auta jsem si na tom místě všiml cca před měsícem. Kolega z práce ale tvrdí, že na tom místě stojí cca od 27.prosince 2008. Ale nevím. To je moc dlouhá doba. Auta jsem si poprvé všiml proto, že bylo zaparkované předkem ke zdi. Byl ale asi jen 2 cm od zdi. A normální člověk tak blízko neparkuje. V pondělí jsem si auto vyfotil abych věděl jestli s ním nikdo náhodou nejel a neparkuje vždy stejně. V úterý jsem to dal na fórum a čekal jestli se někdo neozve. Místo jsem si nechal pro sebe. Auto bylo zamčené a zámky neporušené a na RS kolech. Chyběli snad jen stěrače. Podle majitele byla vyměněna jen spínací skříňka. Editováno: 18. Únor 2009, autor: žralok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 chybi tady smajlik na obrovský klobouk dolů...nemám slov smekám a jako moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 to je v podzemním parkovišti a naproti je myčka a lepení autoskel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Jo jo. Je to naproti mému pracovišti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Fakt smekam - ses borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 máš prostě super postřeh, to se musí nechat , ale s tou databázi kradenejch aut tě to taky mohlo napadnout samotného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 To mohlo ale nenapadlo. Ale napadlo to někoho jiného. Tomu se říká týmová práce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 super žralok ale majitel ti mohol dať hoci aj čokoládu alebo neviem čo , každá aspon drobnost sa ceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Hlavně že se to auto dostalo do rukou majitel - je to velký štěstí. Ale rozhodně se nepředal...nezabilo by ho koupit alespoň flašku, podat ruku a poděkovat...když už jsi mu ušetřil dobrých 250000,-Kč - nebo pokud bylo pojištěný, tak pojišťovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Je to celý nějaký divnýýý, teda je super, že Žralok nebyl lhostejnej, ale...Je mi divný, že švestky vydaly auto jen tak bez protokolu. Pokud bylo v databázi jako kradené, museli to celé zaprotokolovat, pokud bylo auto pojištěný, nafotit poškození min. pro pojišťovnu. Vím, když jsem si v zastavárně našel své rádio dle výr. čísla. Zavola jsem 158, po dvou hodinách přijeli, ukázal jsem jim protokol o vykradení auta včetně popisek autorádia s výr. číslem, doklad o koupi atp. a stejně sem musel čekat 30 dní, než vydání kradené resp. nalezené věci povolila státní zástupkyně. Nějak mi to nesedí, Sherlocku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Je to fakt divočina jako prase a být majitelem toho auta tak se Ti odvděčím a to dost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Kdyby ses umel takto nadchnout pro kazdou dobrou vec....udelal by jsi jen a jen dobre....toto je hezke gesto.... zato ke mě jsi zachoval zcela jiné gesto....Viz. podpis... Ano jsi borec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Je to celý nějaký divnýýý, teda je super, že Žralok nebyl lhostejnej, ale...Je mi divný, že švestky vydaly auto jen tak bez protokolu. Pokud bylo v databázi jako kradené, museli to celé zaprotokolovat, pokud bylo auto pojištěný, nafotit poškození min. pro pojišťovnu. Vím, když jsem si v zastavárně našel své rádio dle výr. čísla. Zavola jsem 158, po dvou hodinách přijeli, ukázal jsem jim protokol o vykradení auta včetně popisek autorádia s výr. číslem, doklad o koupi atp. a stejně sem musel čekat 30 dní, než vydání kradené resp. nalezené věci povolila státní zástupkyně. Nějak mi to nesedí, Sherlocku Žralok to napsal zjednodušeně, určitě to auto nepředali hned - to je blbost, není to možné a navíc psal, že mu maj za majitele poděkovat = asi se osobně s majitelem ani neviděl - nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky