Přejít na obsah

Nehledá někdo Fabii RS

žralok

Doporučené příspěvky

Tak auto jsem ráno zablokoval aby s ním nikdo neodjel a zavolal jsem PČR. Vozidlo je skutečně v pátrání jako ukradené. Policie pak zůstala u auta do příjezdu majitele a pak probíhalo nějaké zkoumání. Majitel si pak auto odvezl a mě jenom vzkázal, "ŽE MOC DĚKUJE!"

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Good job :palec2: Chlapy (i ženy :) ) pro příště, pokud by jste se dostali do podobné, né-li stejné situace, mrkněte se k autu a vizuálně skoukněte zdali jsou vpořádku zámky a spíncí skříňka...pokud né, je to jasný a volat PČR. Pokud by byly vpořádku a přesto by se vám to nezdálo, je to nejmenší zavolat horkou linku PČR a nechat to prověřit - přeci jen to příště může být auto kohokoliv z nás ;)

žraloku: zdá se mi to dost divný, není moc častý, aby se tímhle způsobem nlezlo vozidlo - obzvášť néé novější vozidlo...a majitel se teda mohl zachovat víc "ochotně" - stát se to mne, tak tě odměna nemine :palec2:

Odkaz ke komentáři

Pokud vím, tak auta jsem si na tom místě všiml cca před měsícem. Kolega z práce ale tvrdí, že na tom místě stojí cca od 27.prosince 2008. Ale nevím. To je moc dlouhá doba. Auta jsem si poprvé všiml proto, že bylo zaparkované předkem ke zdi. Byl ale asi jen 2 cm od zdi. A normální člověk tak blízko neparkuje. V pondělí jsem si auto vyfotil abych věděl jestli s ním nikdo náhodou nejel a neparkuje vždy stejně. V úterý jsem to dal na fórum a čekal jestli se někdo neozve. Místo jsem si nechal pro sebe. Auto bylo zamčené a zámky neporušené a na RS kolech. Chyběli snad jen stěrače. Podle majitele byla vyměněna jen spínací skříňka.

post-452-1234986355_thumb.jpg

post-452-1234986364_thumb.jpg

Editováno: , autor: žralok
Odkaz ke komentáři

Hlavně že se to auto dostalo do rukou majitel - je to velký štěstí. Ale rozhodně se nepředal...nezabilo by ho koupit alespoň flašku, podat ruku a poděkovat...když už jsi mu ušetřil dobrých 250000,-Kč - nebo pokud bylo pojištěný, tak pojišťovně :)

Odkaz ke komentáři

Je to celý nějaký divnýýý, teda je super, že Žralok nebyl lhostejnej, ale...Je mi divný, že švestky vydaly auto jen tak bez protokolu. Pokud bylo v databázi jako kradené, museli to celé zaprotokolovat, pokud bylo auto pojištěný, nafotit poškození min. pro pojišťovnu. Vím, když jsem si v zastavárně našel své rádio dle výr. čísla. Zavola jsem 158, po dvou hodinách přijeli, ukázal jsem jim protokol o vykradení auta včetně popisek autorádia s výr. číslem, doklad o koupi atp. a stejně sem musel čekat 30 dní, než vydání kradené resp. nalezené věci povolila státní zástupkyně. Nějak mi to nesedí, Sherlocku :feve:

Odkaz ke komentáři

Je to celý nějaký divnýýý, teda je super, že Žralok nebyl lhostejnej, ale...Je mi divný, že švestky vydaly auto jen tak bez protokolu. Pokud bylo v databázi jako kradené, museli to celé zaprotokolovat, pokud bylo auto pojištěný, nafotit poškození min. pro pojišťovnu. Vím, když jsem si v zastavárně našel své rádio dle výr. čísla. Zavola jsem 158, po dvou hodinách přijeli, ukázal jsem jim protokol o vykradení auta včetně popisek autorádia s výr. číslem, doklad o koupi atp. a stejně sem musel čekat 30 dní, než vydání kradené resp. nalezené věci povolila státní zástupkyně. Nějak mi to nesedí, Sherlocku :feve:

Žralok to napsal zjednodušeně, určitě to auto nepředali hned - to je blbost, není to možné a navíc psal, že mu maj za majitele poděkovat = asi se osobně s majitelem ani neviděl - nebo se mýlím?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...