Přejít na obsah

Nehledá někdo Fabii RS


žralok

Doporučené příspěvky

I když je popis zjednodušený, stejně, ráno píše jak zablokoval auto a večer mu děkuje majitel a jede s autem domů??? Sorry, ale takhle jednoduše to fakt nejde :smich::smich::smich:

Pochopil jsi to špatně, psal že auto zablokoval..policie s ním zůstala u vozu, kdy proběhlo šetření (toto dělá technik SKPV popř. zesílení MOP ještě na místě, aby bylo možno zajistit co největší počet stop)..a pak že si auto odvezl majitel a vzkázal "že děkuje" = majitel si téměř pkaždé auto dveze, ale né domů..na parkoviště PČR ;) S majitelem se tudíž ani neviděl, jen mu to vskázal. Opravdu to tak jednoduchý není, ale pokud možno odváží se vozidlo co nejdřív z místa nálezu...to že pak majitel strávil ještě nějakej čas na stanici PČR a nejspíš odešel bez auta žralok už nemůže vědět;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto jsem ráno zablokoval do příjezdu policie. Pak si napsali údaje na mě protože jsem to nahlásil. U auta zůstali až do 9:30 asi a pak přijel majitel. Auto ale neotevřeli a jen čekali na kriminálku Praha a následovalo focení a hledání otisků a stop atd. S majitelem pak odjeli asi na sepsání protokolu. Majitel si pak přijel vyzvednout auto až kolem 14 hodiny. Já jsem byl ale na mobilní montáži tak jsem s ním nemluvil osobně. Po mých spolupracovnících mi jen vzkázal, "ŽE MOC DĚKUJE". A to je vše. Žádnej telefon a ani vzkaz že se ještě zastaví aby mi poděkoval osobně. Jen ze slušnosti!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, žít v domnění, že mi moje auto někdo ukradnil, už se s ním pomalu loučit a pak mi ho někdo najde, tak si od nálezce nechám minimálně jako poděkování nalepit na okna fólie, aby měl kšeft lol No ale pokud bych si zoufal, že jsem vzhledem k dnešním cenám na ceně vozu pekelně ztratil, dle mých představ je neprodejné a měl pojistku na původní cenu vozu, no to už je jiný kafe...ale to jsou jen domněnky :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...