Publikováno Únor 19, 200916 r Ahojte, mám takýto problém, kúpil som nový orig.kožený volant, a keď mi to v servise prehadzovali vyhlásili, že tam nepasuje pôvodný bag z plastového volantu. Servisák povedal, že sú tam trochu iné konektory alebo čo, aj keď bol volant kupovaný na 1,6 r.v.01. Všetko ostatné je v poriadku. Volant sa už nedá vrátiť, tak mi prosím niečo poraďte aby som ho mohol využiť. Ďakujem Maťo
Únor 19, 200916 r Autor Čo je ETKA? Na volante je takéto číslo 3B0 419 091 M. Kde mi to prepinujú, som z BA. M.
Únor 19, 200916 r aky mas volant stvorramenny? a stary alebon novy? foto by pomohlo. prepinujes si to aj sam.
Únor 19, 200916 r Autor štvorramenný, nový pasuje tam kryt bagu z toho plastového, ale bag nie. Volant majú v servise, tak to skúsim nejako poriešiť s tou fotkou. M.
Únor 19, 200916 r Autor videl som pár ošitých a nebolo to ono. teraz som rozprával s chalanom zo servisu a hovoril, že ten kožený má vnútri trochu iný tvar a bag z plastového sa tam nezmestí. Ale kryt tam pasuje v pohode, to je v pipine. Povedal tiež, že podľa neho sa dá vymeniť buď volant aby pasoval k bagu, alebo bag tak aby pasoval k volantu, tak neviem. M.
Únor 19, 200916 r Čtyřramené volanty jsou dva druhy před face (má pod bagem plech na 4 šroubech)Face má ty šroubyjen tři a bagy ty nejdou přehodit mezi sebou.
Únor 19, 200916 r Autor tak super teraz budem musieť pozháňať bag na predface? a keď ho šupnem do faceliftu bude tam fungovať v poho? M.
Únor 19, 200916 r Autor Diky, aj ja som ich už pozeral, ale nie som istý ktorý je ten správny. Na 90% asi ten, pre istotu ešte chvíľu počkám, dúfam že ma nikto nepredbehne M.
Únor 24, 200916 r Jak se dá poznat předfaceliftový volant od faceliftového, aniž bych musel odstraňovat airbag? Mají stejný průměr atd?
Únor 25, 200916 r Autor Na predfacelifte je ten plast pod ktorým je airbag menej tvarovaný je to vlastne iba taký "zaoblený obdĺžnik". Na facelifte je už výraznejšie tvarovanie toho stredového plastu a je tam vlastne už také naznačenie pokračovania k tým štyrom ramenám. A pofaceliftový airbag mi pripadal trochu menší. Ak nezabudnem, tak sem zajtra hodím nejaké fotky. M.
Květen 14, 200916 r Chtel bych se zeptat, jesi nahodou neni vice typu faceliftovych bagu. Co jsem koukal, tak jsou dva s ruznymi napisy airbag - jeden v obdelniku a jeden v ovalu. Nelisi se nejak? Mam doma facelift kozenej volant a nevim jesi do nej pasujou vsechny bagy, myslim,ze jo, ale chci se ujistit. Je potreba pinovat konektor, kdyz to davam do predface octy?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.