Kajman Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Co byste doporučili? Nemyslím Powerflex, spíš "normální" výrobce. V servise chválili Moog, samozřejmě taky nechci nějaké šmejdy. Co MEYLE, FEBI, SWAG, nebo něco jiného? Jedná se mi o siletbloky předních ramen, přední i zadní, a silentbloky zadní nápravy (ty velké). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Investuj do originálu!!!! přímo ve škodovce!!! Silenbloky neorigo byly větší - nemohl jsem je tam dostat a vydržely 3 měsíce a pak vrzaly ještě víc než originály po 4 letech a 120 000km. Pak jsem koupil přímo ve škodě origo - šly tam jak "do maminy" a už 2 roky a 35 000km ticho. Origo byly sice 6x dražší, ale když k tomu přiočteš čas, zmařenou investici, nákup dalších, litr vyhozený za geometrii a můžeš ji dělat znova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Jj, orig., to jo, ale kdo je pro Škoda-Auto vyrábí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Já Ti rozumím.... koupit origo, ale ne u škodovky... Nevím, byl na nich znak volksvagen-audi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Já Ti rozumím.... koupit origo, ale ne u škodovky...Nevím, byl na nich znak volksvagen-audi... Pokud na to moc rychle nepospícháte tak bych je dokázal sehnat origo za rozumnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Pokud na to moc rychle nepospícháte tak bych je dokázal sehnat origo za rozumnou cenu mluvím o silentblocích zadní nápravy ty velké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dovolte, abych se zasmál! Origo silentbloky? To jsou jen vyhozené peníze a zráta času s montáží. A je jedno, zda se bavíte o předních, či zadních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ak chces mat predne silenbloky a poriadne tak jedine s audiTT, ma rovnaku napravu ako octavia I, ale tvrdsiu vdaka plnym silentblokom v ramenach prednej napravy. Foto s demonaze a montaze na www.skodaoktavia.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozupa Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj ta stranka na montaz neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ale je... ale ma to byt www.skodaoctavia.cz nie oKtavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozupa Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jj dik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Pardon za chybnu stranku, kolega ma uz opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Takže vidím názory jsou různé, díky za všechny, ale pořád jsem se nedopídil, co tam dát. JAKÝ VÝROBCE??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 něco jsem našel na DP taky tam řeší silentbloky na octu 1 možná ti to helpne http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=39778 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vepo4 Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 neviete ako sa ma otocit zad.silenblok pri spatnom nalisovani ? je tam nejaky gumeny cuplik a zelena bodka. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.