Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Chlapi, co máte očipované motory!! Potřebuju vědět jestli je tu někdo s podobným problémem na motoru jako mám já. Jak při klidné jízdě (projevuje se ojediněle) , tak i při svižnější, mě při zahřátém motoru pomalu padají otáčky a při rozjíždění do 1500ot. má motor dunivý zvuk!!! Neví někdo čím to je?

No mohl by to být špatný nebo špinavý EGR ventil nebo ventil zpětného vedení výfukových plynů N95. Ale to spíš vypadá, že motor jde do nouzového režimu. Nemáš také úbytek výkonu??? :kuk:

EGR je čistej a ztrátu výkonu nepociťuji! Po překročení těch 1500ot. auto zase letí jako šutr!

Páni, ako je to s tým teplým startom ? Ako sa ho zbaviť? Príp. kto mi ho opraví v Bratislave? Alebo by som to zvládol sám cez VAG ?

2 jaydoo

Tady jsem ti našel v jednom vlákně zaměřeném na teplé starty tento ODKAZ. Já jsem toto nechal pořešit přímo s chipem a to u firmy TDIFUN. Odkaz ZDE. :palec2: :palec2:

MIMOCHODEM MAX SPOKOJENOST!!!!! ;) ;) ;)

Akurát som prečítal teraz komplet toto téma na teplé štarty

Radšej by som pre začiatok zvýšil dávku pri štarte, dá sa to SuperVAGom.

úprava mapy ako pri TDIFun by prichádzala do úvahy až ako druhé riešenie.

Co máš za kód motoru??? Jednotky v motorech BXE s tím prý problémy neměli.

Odhaduju že má BKC - jako já.

Pokud má víc najeto tak se to zhoršuje.

to Sniper_2003:

Ptal ses, kolik tak zhruba nalítají ty motory, aniž by se něco měnilo nebo tak podobně..já jsem odpověděl, ale nevšiml jsem si, že ses ptal už mnohem dříve než minulý týden :)

Co máš za kód motoru??? Jednotky v motorech BXE s tím prý problémy neměli.

Kod motoru mám BJB.

Je to MR2005 1.9 TDi 77kW.

2jaydoo:

to mas opravdu najeto 92tis km jak je videt na predchozi strance z fotek maxiku ?

mam take 1.9TDI / MR2005 / BJB / najeto poctivzch 106tisic km a auto startuje na drc at je zima nebo leto

cermajs : ne, to je fotka stara skoro dva roky. uz mam 146.000 :(

2jaydoo:

pri kolika km se ti zacaly projevovat teple starty ? at vim v kolika me to muze potkat :(

2 cermajs :

No myslím, že to je už druhé leto, len som to neriešil. Menil som baterku, ale to nepomohlo. Tak tiupujem, že to bolo niekedy po 100.000. Ale neviem presne.

Mě to začlo dýl startovat kolem 250tis. - takže klídek lol

Zdarec všem,

mám sice Fabuli II, ale s motorem 1.9TDI 77kW MR 2008 - bez DPF.

Nedávno jsem si všiml jedné věci. Po nastartování studeného/teplého motoru mi na volnoběh kolísají otáčky. Dal bych za to snad i ruku do ohně, že to nedělalo. Kolísání však neprovází žádné vibrace auta ani nic podobného. Projevu se to jak při zapnuté, tak i vypnuté klimě. Jen mám za to, že by tohle otáčkoměr dělat neměl. Auto má najeto 52tis.km. Vše jsem natočil a hodil na youtube, tak se můžete kouknout a říct mi tu vaše postřehy.

Upraveno od LukášCBR

Na diagnostice to bylo teď ve čtvrtek a údájně vše OK. Začalo to dělat teď s chladnějším obdobím ...

• 2 týdny později...

11

Upraveno od fukodrak

fukodrak super odpoveď kol-98.gif ešte čo to znamená tých 11

fukodrak super odpoveď kol-98.gif ešte čo to znamená tých 11

neviem ako odstrániť príspevok,už je bezpredmetný,tak som text nahradil tou blbosťou 11

skús nabehnúť myšou na Editovať a potom tam zasa na Zrušiť

tak to týden nedělalo. Koupil jsem na zimu VIF zimní a vše v pohodě. Bohužel dneska jsem nastartoval a zase to samé, viz. video.

Chtělo by to načíst otáčky z motorovky a budíků, jak se to chová,pokud to bude sedět,muže zlobit motorek na ot.

Už mám domluvenou diagnostiku u jednoho servisáka, takže uvidím. Při kolísání, viz. video, motor nijak nevynechává, neposkakuje ani nedrnčí. Nechal jsem to nastartované, vyšel ven před auto a poslouchal. Na poslech nic nekolísá. Kdoví, kde je zrada.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.