Gumin Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Chlapi, co máte očipované motory!! Potřebuju vědět jestli je tu někdo s podobným problémem na motoru jako mám já. Jak při klidné jízdě (projevuje se ojediněle) , tak i při svižnější, mě při zahřátém motoru pomalu padají otáčky a při rozjíždění do 1500ot. má motor dunivý zvuk!!! Neví někdo čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 No mohl by to být špatný nebo špinavý EGR ventil nebo ventil zpětného vedení výfukových plynů N95. Ale to spíš vypadá, že motor jde do nouzového režimu. Nemáš také úbytek výkonu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumin Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 EGR je čistej a ztrátu výkonu nepociťuji! Po překročení těch 1500ot. auto zase letí jako šutr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Páni, ako je to s tým teplým startom ? Ako sa ho zbaviť? Príp. kto mi ho opraví v Bratislave? Alebo by som to zvládol sám cez VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 2 jaydoo Tady jsem ti našel v jednom vlákně zaměřeném na teplé starty tento ODKAZ. Já jsem toto nechal pořešit přímo s chipem a to u firmy TDIFUN. Odkaz ZDE. :palec2: MIMOCHODEM MAX SPOKOJENOST!!!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Akurát som prečítal teraz komplet toto téma na teplé štarty Radšej by som pre začiatok zvýšil dávku pri štarte, dá sa to SuperVAGom. úprava mapy ako pri TDIFun by prichádzala do úvahy až ako druhé riešenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Co máš za kód motoru??? Jednotky v motorech BXE s tím prý problémy neměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Odhaduju že má BKC - jako já. Pokud má víc najeto tak se to zhoršuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 to Sniper_2003: Ptal ses, kolik tak zhruba nalítají ty motory, aniž by se něco měnilo nebo tak podobně..já jsem odpověděl, ale nevšiml jsem si, že ses ptal už mnohem dříve než minulý týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Co máš za kód motoru??? Jednotky v motorech BXE s tím prý problémy neměli. Kod motoru mám BJB. Je to MR2005 1.9 TDi 77kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 2jaydoo: to mas opravdu najeto 92tis km jak je videt na predchozi strance z fotek maxiku ? mam take 1.9TDI / MR2005 / BJB / najeto poctivzch 106tisic km a auto startuje na drc at je zima nebo leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 cermajs : ne, to je fotka stara skoro dva roky. uz mam 146.000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cermajs Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 2jaydoo: pri kolika km se ti zacaly projevovat teple starty ? at vim v kolika me to muze potkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 2 cermajs : No myslím, že to je už druhé leto, len som to neriešil. Menil som baterku, ale to nepomohlo. Tak tiupujem, že to bolo niekedy po 100.000. Ale neviem presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Mě to začlo dýl startovat kolem 250tis. - takže klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 (editace) Zdarec všem, mám sice Fabuli II, ale s motorem 1.9TDI 77kW MR 2008 - bez DPF. Nedávno jsem si všiml jedné věci. Po nastartování studeného/teplého motoru mi na volnoběh kolísají otáčky. Dal bych za to snad i ruku do ohně, že to nedělalo. Kolísání však neprovází žádné vibrace auta ani nic podobného. Projevu se to jak při zapnuté, tak i vypnuté klimě. Jen mám za to, že by tohle otáčkoměr dělat neměl. Auto má najeto 52tis.km. Vše jsem natočil a hodil na youtube, tak se můžete kouknout a říct mi tu vaše postřehy. Editováno: 29. Říjen 2011, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Co diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Na diagnostice to bylo teď ve čtvrtek a údájně vše OK. Začalo to dělat teď s chladnějším obdobím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fukodrak Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 (editace) 11 Editováno: 8. Listopad 2011, autor: fukodrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 fukodrak super odpoveď ešte čo to znamená tých 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fukodrak Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 fukodrak super odpoveď ešte čo to znamená tých 11 neviem ako odstrániť príspevok,už je bezpredmetný,tak som text nahradil tou blbosťou 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 skús nabehnúť myšou na Editovať a potom tam zasa na Zrušiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 tak to týden nedělalo. Koupil jsem na zimu VIF zimní a vše v pohodě. Bohužel dneska jsem nastartoval a zase to samé, viz. video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Chtělo by to načíst otáčky z motorovky a budíků, jak se to chová,pokud to bude sedět,muže zlobit motorek na ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Už mám domluvenou diagnostiku u jednoho servisáka, takže uvidím. Při kolísání, viz. video, motor nijak nevynechává, neposkakuje ani nedrnčí. Nechal jsem to nastartované, vyšel ven před auto a poslouchal. Na poslech nic nekolísá. Kdoví, kde je zrada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.