Publikováno Únor 21, 200916 r Poraďte někdo jak pomocí programu VAG-COM přizpůsobit nové dálkové ovladače centrálního zamykání. Někde tady na fóru už tento dotaz zazněl ale odpověď jsem bohužel nenašel. Ani ve VISU toto popsáno není. Předem děkuji všem za odpověď.
Únor 21, 200916 r Da sa to aj bez VAG. Kodovanie tu mas napisane-pohladaj. Musi ti sediet Frekvencia. Kodovanie: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ce-bez-vagu.htm Upraveno Únor 21, 200916 r od PROCHY603
Únor 21, 200916 r Autor Bohužel jsem postup přizpůsobení dálk. ovladačů pomocí VAG-COMU na tomto fóru nenašel.
Únor 24, 200916 r A jste si jistí, že by tohle fungovalo na Octavia II ? Má to někdo vyzkoušené ? Da sa to aj bez VAG. Kodovanie tu mas napisane-pohladaj. Musi ti sediet Frekvencia. Kodovanie: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ce-bez-vagu.htm
Únor 24, 200916 r Nemám ovladač víš. Tak jestli má cenu ho kupovat. Protože doprošovat se v servise se mě nechce. To má každej nejradši, když někam přijdeš s nakoupenýma věcma. A co ti v tom brani vyskusat to!!!!
Únor 24, 200916 r Já chci vystřelovací klíč. Když mě někdo řekne že moje komfortka 1K0 959 433 AH umí dálku a jde to nakódovat popsaným způsobem bez Vagu koupím si klíč. Nechci někde v servise opruzovat s koupeným klíčem a typem jednotky. Bohužel jsem auto nekupoval nový takže mám co mám. Ale tohle je jediná věc, kterou tam chci dodělat. Jen mě mrzí přístup některých lidí, kteří mají ty zkušenosti a neporadí. Já dělám zabezpečovačky a v podsatě všechny slaboproudý systémy. Lidi za mnou chodí se spoustou dotazů i s koupenýma věcma. Nikoho jsem nikdy neodmítl snažím se každému poradit, protože je chápu. Takže "frajery" ze škodovky moc nechápu. Ale to je jedno. Když někdo poradí budu rád. Konkrétně ty Cosby podle tvých příspěvků vypadáš jako člověk, který ví o čem mluví. a na co chceš vedět jak se to dělá když nemáš ovladač???
Únor 24, 200916 r Bohužel já se o přizpůsobení DO bez VAGU nezajímal,na co taky,když mám doma SuperVag,805 atd,že??jinak 433AH neznám,nepřišel jsem s tím do styku,nicméně jsem si dal tu práci a podle Etky DO nepodporuje
Únor 24, 200916 r Já chci vystřelovací klíč. Když mě někdo řekne že moje komfortka 1K0 959 433 AH umí dálku a jde to nakódovat popsaným způsobem bez Vagu koupím si klíč. Nechci někde v servise opruzovat s koupeným klíčem a typem jednotky. Bohužel jsem auto nekupoval nový takže mám co mám. Ale tohle je jediná věc, kterou tam chci dodělat. Jen mě mrzí přístup některých lidí, kteří mají ty zkušenosti a neporadí. Já dělám zabezpečovačky a v podsatě všechny slaboproudý systémy. Lidi za mnou chodí se spoustou dotazů i s koupenýma věcma. Nikoho jsem nikdy neodmítl snažím se každému poradit, protože je chápu. Takže "frajery" ze škodovky moc nechápu. Ale to je jedno. Když někdo poradí budu rád. Konkrétně ty Cosby podle tvých příspěvků vypadáš jako člověk, který ví o čem mluví. Tu je NAVOD na vystrelovak: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42513&hl= :)
Únor 24, 200916 r čti prosím tě.On má AH Já to vím. Když už ví, že jeho jednotka nepodporuje dálku, tak mu píšu která ji podporuje.
Únor 25, 200916 r Cosby díky. Konečně mám pocit, že tohle forum je proto, aby pomáhalo. A mám o starost míň Bohužel já se o přizpůsobení DO bez VAGU nezajímal,na co taky,když mám doma SuperVag,805 atd,že??jinak 433AH neznám,nepřišel jsem s tím do styku,nicméně jsem si dal tu práci a podle Etky DO nepodporuje
Květen 4, 200916 r Tak vyzkoušeno kódování bez Vagu. Postup : klíč v zapalování, zamknout, zmáčnout odemknout na ovladači za 6 vteřin znovu- hotovo. NEFUNGUJE. Druhý způsob. Klíč v zapalování v poloze zapnuto druhým klíčem s ovládáním držet zamknout a otočit klíčem (zamknout) potom odemknout se stiskem tlačítka odemykání. Rovněž NEFUNGUJE. Tak myslím,že OII bez VAGu nejde
Září 15, 200915 r Da sa to aj bez VAG. Kodovanie tu mas napisane-pohladaj. Musi ti sediet Frekvencia. Kodovanie: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ce-bez-vagu.htm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.