perníkář Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Klasika! Ale pane tady je Krakonošovo - Tady JE Nemecko Taky dobré, humor černý jak boty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 nejlepší je: co ste tam našli? ráčej prominout jemnost pane, ale velký hovno. Scheisse, große scheisse... A Kraonoš byl pak úplně hustej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) také hostý jak mu vyletí ta pravice při řvaní té čisté rasy Editováno: 22. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 jo uplne luxusni .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Minulý měsíc jsem si koupil sérii 3 DVD Česká soda, výběr toho nejlepšího, ale spousta toho co se tenkrát odvysílalo chybí, mimo to i Krakonoš, jedna z nejpovedenějších scének. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ale když na to tak koukáš až se člověk divý že se jim to vůbec povedlo a mohli to odvysílat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 humor, kterej nemá chybu, jen bohužel to tehdá trošku přepískli s tim Bendou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 ale když na to tak koukáš až se člověk divý že se jim to vůbec povedlo a mohli to odvysílat Právě nedávno jsem se nad tím pozastavoval jak se nebáli a šli do toho. Říkal jsem si, že dnes by do toho už asi nešli a jsou zpátky. Ale Česká televize by to podle mně dnes už nevysílala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 taky si myslím že už asi by do toho ČT nešla.. i když kdyby se to vysílalo po desáté večer tak si myslím, že by pustila, ale nevím co by na to říkala rada pro rozhlasové televizní vysílání (RRTV) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 humor, kterej nemá chybu, jen bohužel to tehdá trošku přepískli s tim Bendou TEĎ ASI KONKRÉTNĚ NEVÍM O ČEM MLUVÍŠ.... připomeneš mi to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 udělali sestřih Bendy, jak dělá tako vé to "heee, hééé" bylo to jako zpívánky, na youtube to je také. No a pak to pustili do vysílání, bohužel jen několik (myslím 3 nebo 4) málo dní po jeho smrti (tuším, že rakovina), tak pak bylo nějaké dusno z toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 udělali sestřih Bendy, jak dělá tako vé to "heee, hééé" bylo to jako zpívánky, na youtube to je také. No a pak to pustili do vysílání, bohužel jen několik (myslím 3 nebo 4) málo dní po jeho smrti (tuším, že rakovina), tak pak bylo nějaké dusno z toho... jj už vím.... to jsem ani nevěděl že se to vysílalo po jeho smrti jsem zas chytřejší díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.