Publikováno Únor 26, 200916 r Dobrý den,auto mě občas jakoby začne cukat(jakoby ztracelo výkon),dneska jsem měnil žhavící modul a chvíli to jelo moc pekně,ale když jsem jsem vypnul motor a nechal to cca 20minut staát,tak to znova začalo...Mám octavii 1,4 16V 55Kw 2001
Únor 26, 200916 r každopádne dať na VAG, chýb môže byť niekoľko desiatok od káblov zapaľovania až po klapku a iné...
Únor 26, 200916 r žhavící modul?????? Slyším to poprvé.... co to má být??? myslel jste zapalovací modul??? Proč jste ho měnil? řekl vám to někdo po vagu? kolik máte na svíčkách najeto? zkusil jste vyjet nádrž a natankovat jinde? Může to být milion věcí musite jít vylučovací metodou.... na tohle vám nikdo rovnou neodpoví protože by musel vyjmenovat vlastně všechno....
Březen 19, 200916 r já mám octavii z roku 1997 1,6 55kw a cuká mi to také. Většinou když jedu konstantní rychlostí a točím to na nějakých 2 000 až 2 500 ot/min. Mám tam nový palivový filtr a čistil jsem rozdělovač a dělá to stále :'( Palivo tankuju jenom na Shellce takže pochybuju, že by jsem měl v nádrži nějaký bordel
Březen 19, 200916 r Mno nevim, ale je rozhodně lepší než u nějakejch šmoulů v nějaký vesnici, kde do toho přidávaj vodu. To bych se potom nedivil, že to cuká
Březen 19, 200916 r Možná to nemusí být palivem. Je třeba to dát na VAG. Jsou to desítky věcí co by to mohlo být.
Březen 22, 200916 r A pokial ti ani VAG nic nezisti, tak by som sa mrkol na hadice v sani, mala netesnost dokaze pekne rozhasit chod motora,...
Březen 26, 200916 r Caute, Ja to mel take a byl to spatnej kabel od svicek ,nejprve nejakou dobu cukani X km a potom uplna ztrata vykonu .Vymena kablu a jede O.K.
Duben 14, 200916 r Len taka mala rada na zaver. Pri tychto problemoch kde je moznych x-zavad treba ist vylucovacou metodou a samozrejme od tych najlacnejsich po najdrahsie,nie naopak Takze nekupuj hned nove auto
Duben 17, 200916 r Dnes jsem byl na VAGu a nic to nenašlo takže začínám pomalu kupovat nový svíčky, kabely, ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.