Publikováno Únor 28, 200916 r Ahoj.hele nebudutu nikoho utešovat, protože to srtejně auto nevrátí!Ale hodně by mě zajímalo jaké kubaturyy se kradou! Hele čtu tu že se tu krade i rok výroby kolem 2001. 5eknu vám moji zkušenost s krádeží aut ale chlapy nesmějte se mi!!!!PLiiis v tu chvilí me nebylo hej. Tak teda jel jsem nakoupit do Olomouce-Olympiie.mámoctávku kmbi lpg-2,0. v Olympii jsem byl asi tak 45 min.nakoupil jsem plný koš žrádla. Vylezeme vem...a jdeme k autu. Vědel jsem že jsem parkoval u mista kde se vraceji voziky...Tak jdeme a náhle....auto......NIKDE!!!!!! panika...začaly se mi třesat ruce nohy!!!!Hned mě napadaly věci jako- Jak se dostaneme domu-25km? Jak budu jesdit do práce?-25km? Co mám dělat? atd!!!! No tak manželka pomalu na mrtvici- byla se mnou. Už měla slzy jako hrachy!!!Tak volám 158 a tam v klidu na mě!!!! Jak se jsemnuji? o jaké auto se jedná a víte co mi řely?!!!!!!! hele kdo by takové auto kradl!!!!! Dit je to stará vrána!!!!! Hm no tak to mě ješte vic nasral!!!.................Asi hodně z vás tuší co se pak stalo......................Samozřejmě bylo zaparkované ale o uličku dál!!!!jen sme si spletly misto!!!!!!! Hele ani vám nemužu posat ten pocit ulevy!! A tak proto by mě zajímalo jakou kubaturu kradou? jestli je to jen náhoda nebo převážne tdi-čka?Dík za schovívavost vuči mému příběhu. Tom
Únor 28, 200916 r Tady máš kompletní seznamy aut které se odcizili a některé se třeba i našli...je to udělané po rokách a myslím si že to je dost přehledné.Jinak nejvíce se kradou koncernovy auta: Audi,Škodovky a nemusi to být škodovka za půl mega.Známému se pokusili nedávno ukrást na náměsti Octávku I z roku výroby 2002. http://www.sherlog.cz/cz/nalezeno/2008.html
Březen 1, 200916 r Me se stalo neco podobneho. Byl jsem v obchode, vylezl jsem ven a jdu zamyslene k memu autu. Byla to vinova felicie combi. Prijdu k ni, zacnu mackat tlacitko od alarmu, ze odemknu auto a ono nic. Neodemklo se. A uz jsem pomalu a jiste zacal spackovat, co s tim jako je, ze s tim asi flaknu o zem atd. Proste nerv. Tak tam oblejzam auto, s tim ovladacem a nic. Zkousim ruzna mista. Najednou pres to okno koukam dovnitr a rikam, ja tam mam nakej bordel, co se deje....a najednou, jeje, to neni moje auto, ono stoji o tri auta vedle. Ta felicie byla uplne stejna jako to moje.....tak jsem se nenapdne premistil k tomu memu autu a rychle zmizel.....snad me nikdo nepozoroval, jak jsem tam oblejzal to auto.........ja vim, nuda, tak jsem se aspon vykecal
Březen 3, 200916 r myslim ze prave v dobe krize se bude krast jeste vic, pribudou i kradeze radii a proste vseho co se bude dat zpenezit i kdyby aspon na cigara protoze na ty musi mit kazdej kurak vzdycky. kamaradovi ktereho ted obcas potkavam ukradli 1,6 rok myslim 2000 a vejs, vybava nic extra, mel ji 14 dni ale po prvnim majiteli se serviskou najeto neco pres 30000km. jinak co vesmes slysim tak se kradou TDI.
Březen 3, 200916 r To je taky daný tim, že jich hodně jezdí, nejběžnější motor ve služebních autech u nás ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.