htp1 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mam Maxi DOT orginal od vyroby.Ak chcem aby mi ukazoval aj dalsie hodnoty napr. tlak turba, nastavenie rychlosti tempomatu atd. je potrebne iba nieco prestavit alebo si musim kupit uplne novy Maxi DOT. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Pokud mas opravdu MaxiDOT tak staci si jen koupit krabicku(D-Dot) od uzivatele Dolezelk a pripojit do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
htp1 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Pokud mas opravdu MaxiDOT tak staci si jen koupit krabicku(D-Dot) od uzivatele Dolezelk a pripojit do auta Dakujem ti velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lospablos Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Pokud mas opravdu MaxiDOT tak staci si jen koupit krabicku(D-Dot) od uzivatele Dolezelk a pripojit do auta Ahoj prosímtě mám prozbu jde udělat maxidot i když nemám palubní počítač děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 jde všechno, co se zkusit podívat na vyvěšené téma http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6818 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Pokud mas opravdu MaxiDOT tak staci si jen koupit krabicku(D-Dot) od uzivatele Dolezelk a pripojit do auta Kolegove, laicky dotaz: proc uvadene lze zobrazovat jenom pomoci dalsi elektroniky-krabicky, kdyz s tim auto stejne pracuje? Konkretne - diagnostika mi z adresy 17 v druhem bloku namerenych hodnot ukaze: - celkove pocitadlo v km, - objem paliva v l, - odpor na snimaci paliva v Ohm, - venkovni teplota v st. C. Ovsem na originalnim displeji mam pouze ty km a v maxiDOT zaroven tu teplotu. Jinymi slovy - neslo by to i bez krabicky nejak naprogramovat tak, aby byly dostupne i tyto dalsi udaje? (napr. ten objem paliva by se mi hodil, to umela uz Felda na dokoupenem MFA, ale i dalsi, treba napeti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 nevíte co je s dolezilek nereaguje na e-mail ani SZ!!! kdo má D-Dot, dokážete nafotit to místo kde se připojuje, nevím jestli tam je konektor či co, budu rozdělávat auto a chci si to všechno připravit. moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero150 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Zdravim chlapci toto ma sakramensky zaujalo mam Fabiu 1.4MPi 44Kw 2001 a nakolko moj tatko nieje narocny tak to ma len zaakladnu vybavu a toto ma velmi zaujalo a zaujimalo by ma ci by taketo nieco fungovalo aj na mojej fabii a ak nie tak ci je nejaka moznost zohnat palubny pocitac a nejak to spojazdnit??? budiky by som teoreticky mohol zohnat ale ako dalej viete mi poradit chlapci??? cital som o tom aj ine temy ale aj tak by ma to zaujimalo keby ste mi to povedali rovno diky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Musel bys sehnat pal.pc + maxidot to je tak za 7000 materiál + montáž a potom D-DOT což je 3000 materiál i s montáží.. takže si připrav 10000 a máš to ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 páčka PP pod volant cca 300 až 500 čidlo teploty cca 200 kablíky, piny, tesa, izolačka cca 200 budíky s maxíkem cca 3000 až 4000 nakódování cca 500 cca 2 hodiny práce, podle toho jak to chceš mít precizní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Tak mě napadlo.. je někde v BSG informace o tom že je zrovna aktivní tempomat? (reguluje rychlost) -> že by D-DOT nahradil chybějící kontrolku tempu a napsal to na maxidotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 O stránku zpět máš obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 aha jsem si nevšiml :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Kluci, nevíte jestli ten Kamil žije nebo nee? Nemáte někdo na něj číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Mohu se zeptat jak tyto hodnoty donastavit nebo kdo by to donastavil kdyz uz mam maxika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Zdar. Mě se taky neozval a to mám na něj e-mail. Takže nevím co s ním je. Jestli někdo ví ať napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Pokud máš na něj soukromý číslo zkus mu zavolat - napsat jestli je živ a zdráv. a dát nám sem do tématu vědět. Zájemců je moc, včetně mě. Asi založím téma s cčekajícíma zákazníkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 trigonom: pls kontaktuj ho, třeba SMS-kou Luďa: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Jj urcite ho kontaktuj ja se tedy pridavam do fronty jak jsem jiz psal opravdu supr veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Kdo má zájem o D-DOT pište sem. Dělám seznam a až se kamil ozve, tak aby to bylo pohromadě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vaněk Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat na kolik by mě to vyšlo? mam faku 1.9tdi r.v. 2001. Dokázal bych si to zapojit sám? nebo to někomu svěřit díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=76108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alficka Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Kolegove, laicky dotaz: proc uvadene lze zobrazovat jenom pomoci dalsi elektroniky-krabicky, kdyz s tim auto stejne pracuje? Konkretne - diagnostika mi z adresy 17 v druhem bloku namerenych hodnot ukaze: - celkove pocitadlo v km, - objem paliva v l, - odpor na snimaci paliva v Ohm, - venkovni teplota v st. C. Ovsem na originalnim displeji mam pouze ty km a v maxiDOT zaroven tu teplotu. Jinymi slovy - neslo by to i bez krabicky nejak naprogramovat tak, aby byly dostupne i tyto dalsi udaje? (napr. ten objem paliva by se mi hodil, to umela uz Felda na dokoupenem MFA, ale i dalsi, treba napeti). Tak preprogramovat by to jiste slo, kdybys mel zdrojove kody, mel na to znalosti a kdyby take se ten obsah CPU budiku dal vubec precist (coz mozna nelze) a v konecnem dusledku co by se prodavalo? Nejjednoduzsi metoda je analyza protokolu a napojeni zvnejsku, protoze zmena kodu palubky, to pravdepodobne nikdo nedokaze... proste moc slozity, tak snad si to pochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 No vysvětlil jsi to politicky, kluci v Česaně to zkrátka neudělají. Takže jsem zvolil schůdnější cestu a D-Dot jsem si u Kamila objednal a zaplatil. Zapoměl jsem se však zeptat, jestli lze takto získané hodnoty a text zobrazit i malým písmem, nebo pouze kapitálkami (text z rádia je zobrazován pouze kapitálkami). Po pravdě řečeno, kilometr napsaný jako "KM" se mi vůbec nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 (editace) Jestli myslíš v té spodní části, tak tahle funkce je v D-Dotu hard-coded. To by bylo asi na přímo na Kamila, aby to předělal. Jinak v horní třetině můžeš mít v popisku i malá písmena, problém je v tom, že maxidoty ve Fabiích neumí všechna malá písmenka. Hodnoty včetně jendotek jsou však přebírané z ŘJ, takže tam to půjde předělat asi taky dost těžko. Mimochodem, Tobě se Kamil v poslední době ozval? Editováno: 29. Březen 2012, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.