m_tsch Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Ahoj, rád ych se zeptal, "jak moc je důležitá středová díra". Vybral jsem si kola, ale bohužel nejsou s mojí středovou dírou, ale větší. Jde mi o to, jak velký je to problém, zda středová díra pouze usnadňuje nasazení kola a poté již nemá žádný vliv a vše drží jen šrouby, nebo jestli je nutné středovou díru zachovat. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 kup si k tomu středící kroužky a ni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Jo, na to jsem koukal, ale jsou to jenom takový křehký plastový výlisky na pohled, tak mě právě napadlo, že ta díra slouží jen pro snadnější nasazení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 na tý nábě to drží, plast vydrží dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 ok, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlik Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Sorry ze vytahuju staré téma ale nemůžu najít jaký je rozměr středové díry origo kol respektive jaký je potřeba vnitřní rozměr toho vymezovacího kroužku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 origo kola mají díru 57,1 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.