Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, chcem sa opytat, mam tri sietky v octe, a tu jednu (najmensiu) neviem ako uchytit. ma taky zvlastny tvar, ma niekto aj foto?? dakujem vopred.

tak daj foto tej Tvojej "zvlastnej" sietky

ktore vlastne myslis?

• Autor

Tu je ta moja zvlastna sietka.

Kratsie strany maju rozdielnu velkost.

Vie niekto ci patri do Octavie?? Nasla by sa aj fotka, kam patri??

post-7284-1236199418_thumb.jpg

to je sietka na vianocneho kapra :palec2: predavalo sa to vo vianocnej edicii skodoviek :p

To neni ta dvojita sietka???? Ma haciky na vsetkych koncoch? No ja mam sietovy program od skodovky a ten zahrna jednu velku na dno kufra a jednu malu, ktora funguje ako kabela a je zavesena na 4 bodoch. Ked si otvoris navod na obsluhu tak ju tam uvids. Da sa v strede regulovat jej stiahnutie a roztiahnutie. Hovorim o liftbacku...

No pozeral som na tu fotku. Je to podobna sietka ako u mna ale teda nie takato. Fakt je to nejake zvlastne. Cele zle.... :smich:

a není to náhodou síťka, která má oddělit cestující vzadu při přepravě třeba psa? taková ta bezpečnostní, aby nelezl dopředu k řidiči přes zadní sedačky, jsem si myslel teda.... :)

neni tu mam a vypada uplne jinak - poznavaci znameni ma takovy cerveny cancour na kratsi strane co slouzi k tomu, abys ji roztahnul a dal dovnitr treba lahev s vodou. BTW je to vybornej pomocnik - DOPORUCUJU

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.