ZT 303 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Zdravim...tak dneska jsem si přivezl auto z opravny a jsem maximálně spokojenej... Perfektně stříknutý, vyměnili mi těsnění ( nádherně měké)....Tak už snad bude s autem na nějakej čas klid Zdravím já už to tam budu taky příští tyden dávatna opravu . A jen se chci zeptat gumové těsnění ti taky měnily na záruku nebo to sis musel platit ??? Mě před třema měsícema co jsem to začal řešit bylo řečeno že vyměna bude na záruku a ted se mi zdá že se z toho chtějí nějak vykroutit a tvrdí že na těsnění se zaruka nevztahuje a že si ho budu muset platit. Že prý nevědí určitě jestli těsnění projde taky na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Zdravím já už to tam budu taky příští tyden dávatna opravu . A jen se chci zeptat gumové těsnění ti taky měnily na záruku nebo to sis musel platit ??? Mě před třema měsícema co jsem to začal řešit bylo řečeno že vyměna bude na záruku a ted se mi zdá že se z toho chtějí nějak vykroutit a tvrdí že na těsnění se zaruka nevztahuje a že si ho budu muset platit. Že prý nevědí určitě jestli těsnění projde taky na záruku. Zdravim...uznali mi uplně všechno na záruku, takže i nové těsnění. To těsnění by Ti měli uznat, protože kdyby tam nechali staré těsnění, tak se vydření laku bude zase opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdave Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 tak nakonec stale cekam az pojede technik do Boleslavi kde se pry pri te prilezitosti zepta .... Stavil jsem se ale i u Fromla v Olmicu, tam rekli ze uz to tam meli ) a pry to resili na 3letou zaruku na vady laku - coz uz je po, a pry mam prijet na posouzeni toho rezu jestli to projde na desetiletou na rez, garancni technik byl zrovna na dovci. Tak se tam chystam, pokud v brne slatine nic .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Podle mě to zbytečně natahují. Stačí to ofotit a poslat do Škodovky (jen musí vědět kam přesně). Servisní knížka musí být 100% a neměl by být s reklamací problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Podle mě to zbytečně natahují. Stačí to ofotit a poslat do Škodovky (jen musí vědět kam přesně). Servisní knížka musí být 100% a neměl by být s reklamací problém. Přesně tak, takle to bylo u mě...Prostě jsme to nafotili s technikem, ten to poslal do Boleslavi a Boleslav potom dala souhlas k opravě. Oni se autosalony hodně vykrucujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1 Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 "U Fromla v Olmicu" jsem to resil pred cca 2 mesici a rozhodne to nebylo na 3 letou zaruku! Nafotit a poslat do Skodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Teď mě volali ze ŠkodaServisu a prý uznali kapotu na výměnu. Ještě prý máme lépe nafotit zadní dveře (ale říkal jen kvůli dokumentaci jinak také uznáno). Ta kapota se mi hodí, mám na ní 2 velké boule (od předchozího majitele) a je potlouklá od kamínků. Jinak to mám za 20%, protože byla 2x propadlá serviska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djdave Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Tak konecne jsem se dockal, mam auto pristavit k oprave, Skoda to uznala jako vyrobni vadu !!! Takze se nevzdavat a hledat servis s pozitivnim pristupem treba jako je Fromel v Olmicu ... V brne neni asi nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 (editace) Tak auto mám od pátku doma. Kapota je nová a opravený to je fakt pěkně. Pryžové těsnění také vyměněno v rámci záruky. Jinak faktura byla přes 40 tis. Editováno: 28. Září 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Zajímavé je, že ťeď při přejezdu nerovností to nové těsnění skřípe. Před tím nic slyšet nebylo. Asi není moc dobrá tuhost karoserie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Kde jsi to řešil u Loudy? Jak již jsem ti psal dříve jápo zkušenostech s okolními servisy jezdím do INPRO Čáslav - ochota a seriozní jednání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Jj, u Loudy. INPRO čáslav prý koupila licenci od Bohemky..... Bohemka byla víš na co........ Nevím, v Čáslavi jsem ještě nebyl. A jsi spokojen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) Bohemka byla na oba víme co. Louda není špatný, ale v INPRU se opravdu snaží tvůj problém vyřešit a za rozumný peníz. A pokud k nim budeš jezdit tak ti dají 5% slevu na díly - což proti cenám u Loudy dělá posun i 10%. Ale v Kolíně je plno prodejců ND kde ti identický díl se štítkem Škoda Auto prodají o třetinu levněji, třeba autodíly vedle Kaltu - kupoval jsem tam origo destičky: Pro srovnání Louda 2400Kč INPRO 2100Kč a výše zmíněné autodíly 1400Kč - vše identicke v origo obalu. Editováno: 29. Říjen 2009, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) Díky za good tip To je ta mototechna u Tatry (za nadjezdem doprava???) Tam jsem kupoval na minulé auto halogenku. Na pumpě stála 4x tolik! Editováno: 29. Říjen 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Díky za good tip To je ta mototechna u Tatry (za nadjezdem doprava???) Tam jsem kupoval na minulé auto halogenku. Na pumpě stála 4x tolik! JJ, směr Sendražice a za nadjezdem kolem KALTU doprava a za žel. přejezdem po pravé straně a samozřejmě hlavně tam prodávají osvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sa-001 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Ahojte, pre moju informáciu - nemá OII pozinkované plechy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Ano má, ale i pozink jde odřít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) Tak se přidávám s také s odřenými prahy od gum dveří - barva seda grafit MR 2005. Mužete mi někdo porad servis ve kterém jsou uznávání reklamací nejjednodušší a dobrá kvalita opravy.??? Dal bych se chtěl zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s popraskaným lakem na střeše, mám totiž prasklyny v laku podel cele střechy na obou stranách tam jak normálně bývají na autech plastové listy. Bojím se že tam bude zatekat voda a pres zimu to lak rozstrhá a zacne kvest. Diky Editováno: 1. Listopad 2009, autor: Krejdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 to Krejdy: Musí Ti to vzít v každém autor. serv.-pokud máš servisní knížku v pořádku. Myslím si, že to bylo jen pár kousku z linky, kde použili nevhodné gumové těsnění (časem vytvrdlo). Hned potom je dávali s příměsí. S popraskaným lakem na střeše zkušenost žádnou nemám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Tak se přidávám s také s odřenými prahy od gum dveří - barva seda grafit MR 2005. Mužete mi někdo porad servis ve kterém jsou uznávání reklamací nejjednodušší a dobrá kvalita opravy.??? Dal bych se chtěl zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s popraskaným lakem na střeše, mám totiž prasklyny v laku podel cele střechy na obou stranách tam jak normálně bývají na autech plastové listy. Bojím se že tam bude zatekat voda a pres zimu to lak rozstrhá a zacne kvest.Diky Zdravim...pokud Ti v servise řeknou, že to reklamovat nejde, tak jeď hned do dalšího a hlavně se nenech odfláknout. Jinak na vadu laku by měla být záruka 4 roky, tak ty praskliny laku určitě taky reklamuj a co nejdřív. Já měl půjčenou audi A4 r.v.2006 a to ste neviděli jak ten lak byl odloupnutý, na střeše bylo snad 10 míst, kde se lak odlupova, potom na kapotě také a nejvíc se odlupoval na zadním víku kufru, tak byl felk snad 10x10cm ... To sem ještě neviděl u takovýho novějšího auta a hlavně u značky AUDI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 to RemyZero: A nebylo to auto hozený přes střechu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 To nevím ..nějak sem se o to nestaral. Měl jsem ho půjčený na víkend, když jsem vybírak auto. Bylo z AUTO JAROV ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Zdravim...pokud Ti v servise řeknou, že to reklamovat nejde, tak jeď hned do dalšího a hlavně se nenech odfláknout.Jinak na vadu laku by měla být záruka 4 roky, tak ty praskliny laku určitě taky reklamuj a co nejdřív. Já měl půjčenou audi A4 r.v.2006 a to ste neviděli jak ten lak byl odloupnutý, na střeše bylo snad 10 míst, kde se lak odlupova, potom na kapotě také a nejvíc se odlupoval na zadním víku kufru, tak byl felk snad 10x10cm ... To sem ještě neviděl u takovýho novějšího auta a hlavně u značky AUDI... Hm tak to už nestihnu, 4 roky už sou pryč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Hele já to mám taky starší než 4 roky a ty orezlá místa reklamovat šly. Kdyby předchozí majitel nešel 2x pozdě na servisku, tak bych to měl zadarmo. Nevím jak to bude s tou střechou, ale být Tebou zkusil bych to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.